Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 10:18   #1
Besiktasim_1903
Banned
 
Besiktasim_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vardır Bir Bildikleri (Orhan Yıldırım)

Geçtiğimiz sezon Başkan Yıldırım Demirören ile çok özel bir röportaj yapmıştık. Demirören, "Biz kupayı alırız, Galatasaray da şampiyon olur" demişti. Başkan bu lafı öyle kritik bir dönemde açıklamıştı ki, tabir caizse, 'kargalar bile güler' denecek cinsten... Spor gündemini uzun süre işgal eden bu çıkış sonrası söylem gerçekleşti. "Kupa maçının final tarihini kimse unutmasın" diyerek haftalar öncesinden bilgiçlik taslayan başkanın söylediği harfiyen çıkınca, kendisine 'müneccim' yakıştırması yapanlar olmuştu.
Kayseri Erciyesspor maçı bitiminde Demirören yine ilginç bir laf etti; "Bu tarihi bir kenara yazın. Unutmayın şampiyon olacağız" diye haykırdı! Başkanın kehaneti kafaları allak bullak etti. İlk tepki Fenerbahçe'den geldi. Ali Koç canlı yayında, "Son 4 haftaya 9 puan farkla giremezsek, bizi şampiyon yapmazlar" diyerek çekincesini dile getirdi. Çünkü, 'tarih tekerrürden ibarettir.' Daha önce Beşiktaş'ın kupa, Galatasaray'ın da lig şampiyonu olacağını bilen Demirören yine benzer bir açıklama yapıyorsa, orada durmak lazım.
Bize, Demirören'in 'vardır bir bildiği' demek kalıyor. Zira sezon başı Almanya'daki kamp öncesi başkanla yemekteyiz. İlk kez yapılacak Süper Kupa finaline geliyor söz... Demirören, gülerek kısa ve öz konuştu: "Beşiktaş ilklerin takımı, bir ilki daha gerçekleştirip Fenerbahçe'den sonra bir kupayı da Galatasaray'ın elinden alacağız..."
Nostradamus gibi büyük kehanetlerde bulunan Demirören şu sıralar içerideki karışıklığı bitirmekle meşgul. Daha üçüncü ayı dolmadan birbirine düşen yöneticiler var.
Bir daha tekrarlayalım. Olay, icra kurulundaki kavganın basına yansıması ile başladı. Cumhurbaşkanlığı ziyaretindeki kapalı görüşmenin ayrıntıları çıktı ortaya. Konya'daki istifa olayları, Ümraniye'de yönetici, futbolcu ve puro kavgası birebir yansıdı basına. Ortaya önce Mario Berk, Murat Çelik, Numan Ceyhan, Behçet Ümitlen ve Levent Erdoğan isimleri atıldı. Bunların kısmen doğruluk payları vardı. Ancak Başkan tatmin olmadı. Daha ağır yerden sızıntı vardı!
Usta bir manevra ile icraatın başında olan Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Futbol Sorumlusu Celal Kolot ve Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel'i evinde ağırladı. Diğerlerine haksızlık ettiğini gördü.
Neredeyse Dallas'a dönen kulübün iç durumuna rağmen, Kartal hala çifte kupa kovalıyorsa, burada tek adres var; yüreklerini ortaya koyan futbolcular. Yönetim ve teknik heyet handikaplarına rağmen Beşiktaşlı duruşu gösteriyorlar. Demek ki; onların da bir bildiği var!
__________________
Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı...
Besiktasim_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla