Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 14:27   #3
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş’ta menajer Ali Gültiken, River Plate takımında oynayan Arjantinli golcü Farias'ı izlemek üzere bu ülkeye gitti... Dünyanın dört bir yanını tarayan Siyah-Beyazlılar'ın listesinde 10’un üzerinde isim var...
BEŞİKTAŞ’ta başkan Yıldırım Demirören’in talimatı ile yöneticiler Levent Erdoğan, Halim Aydın, Ertunç Soğancıoğlu ve futbol şube sorumlusu Celal Kolot, teknik direktör Jean Tigana ile bir toplantı yaparak, gelecek vaadeden oyuncuları takibe aldı. Menajer Ali Gültiken de bu amaçla Arjantin’in ünlü takımı River Plate’te oynayan golcü Ernesto Antonio Farias ve Arsenalli İbrahim Sekagya’yı izlemeye gitti.
Delgado tavsiye etti
Özellikle Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Delgado’nun da tavsiye ettiği Farias’ın, önemli bir golcü olduğu belirtildi. Geçen sezon forma giydiği 28 maçta 18 gol atan 27 yaşındaki oyuncu, bu yıl da 15 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı. Güney Amerika’nın ’Şampiyonlar Ligi’ sayılan Libertadores Kupası’nda ise 19 maçta 12 gibi çok yüksek bir gol sayısına ulaşan Farias, 1.82 boyunda ve takımında 9 numaralı formayı giyiyor.
Siyah beyazlıların futbol şube sorumlusu Celal Kolot, öncelikle Arjantin’de top koşturan yıldız oyuncuları takibe aldıklarını belirterek, "Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetimimizin talimatı ile sezon başından bu yana Güney Afrika ve Avrupa’da önemli oyuncuları mercek altına aldık. Menajerimiz Ali Gültiken, Farias, Sekagya ile birlikte birkaç oyuncuyu daha izliyor. Kendisinin getireceği raporu bekliyoruz" diye konuştu.
Bu arada Fikret Demiral’ın İspanya’ya, Ulvi Güveneroğlu’nun Lille takımından Rafael Schmitz’i ve Rennes’in forveti Nijeryalı John Chukwridi Utaka’yı izlemek üzere Fransa’ya gittiğini, siyah beyazlı kulübün futbolcu tarama komitesinden Necdet Ergün’ün de Almanya’da oynayan Türk oyuncular ile yakın temasa geçtiğini vurgulayan Kolot, listelerinde 10’un üzerinde isim bulunduğunu ve gelecek sezonun takımını oluşturmak için şimdiden kolları sıvadıklarını vurguladı.
Hürriyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline