Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 16:35   #1
guelinho
Guest
 
guelinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a yeni Pascal!

Beşiktaş'a yeni Pascal!


Beşiktaş sezon başında talip olduğu ancak transfer edemeyip İspanya'nın Villareal'e takımına kaptırdığı Pascal Cygan için yeniden harekete geçti. Cygan gelmezse alternatifi de hazır!



33 Yaşında, 1.92 boyunda ve 87 kg ağırlığında olan Fransız futbolcunun transferini ısrarla isteyen Tigana'nın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetimin bu futbolcunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi. Arsenal formasını 6 sezon giydikten sonra İspanya'nın Villareal takımına transfer olan Pascal bu sezon 15 maçta görev aldı.

LİG TV'nin haberine göre Beşiktaş Pascal'ı transfer edemezse İnter'in savunma oyuncusu Walter Adrian Samuel'e yönelecek. Bu arada Beşiktaş Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün başladı. Öte yandan Tigana'nın sakatlığını sıkı bir şekilde takip ettiği Gökhan Zan'ı Gençlerbirliği maçında ilk onbirde oynatacağı ifade edildi.

LIG TV

33 yasindaki Cygan gelecekse forza Baki derim ben... Samuel desen pek inandirici degil daha iki sene önce 18 milyon € ya real'den inter'e transfer oldu...