Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 19:22   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Levent Erdoğan "Mali Sorunumuz Yok"

Beşiktaş As Başkanı Levent Erdoğan, futbol takımının bu yıl şampiyon olmak için çalıştığını belirterek, ''En azından şampiyonlar ligine gireceğiz'' dedi. Erdoğan, Beşiktaş As Başkanları Ertunç Soğancıoğlu, Dernekler Komitesi Başkanı Güven Kulabaş ve Dernekler Komitesi Üyesi Kadir Kılıç ile Manisa'nın Akhisar ilçesinde Kanburoğlu Spor Tesisleri'nde düzenlenen Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nin 104. yıl yemeği katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Levent Erdoğan, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının selamını getirdiğini söyledi.
Beşiktaş Spor Kulübü'nün güzel bir yolda ilerlediğini belirten Erdoğan, ''Hemşehriniz Ertunç Soğancıoğlu'nun ekonomi yönetimiyle Beşiktaş'ın mali sorunu kalmamıştır. Bu yıl şampiyon olmak için çok çalışıyoruz ve en azından şampiyonlar ligine gireceğiz'' dedi.
Önlerine engeller çıkarılmaya çalışıldığını, bunları aşacaklarını kaydeden Erdoğan, şöyle dedi:

''Onlar ancak ayaklarımızın altında kalacaklardır. Biz şerefli ikinciliklere de alışığız, ama bu sene şerefli birinciliğe yürüyoruz. Şu an çok iyiyiz, şampiyonu ensesinden yakalamak üzereyiz, yakalayacağız. Kartal pençesiyle yakalayıp şampiyon olacağız.''
Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr. Uğur Hakan Halaza, Beşiktaş As başkanları Erdoğan ve Soğancıoğlu ile Kulabaş'a ve Kılıç'a plaket verdi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla