Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2007, 07:06   #1
blackeagle
 
blackeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ya Beşiktaş ya asla...

Ya Beşiktaş ya asla...
Click the image to open in full size. İsmi Fenerbahçe ile anılan Carew, FANATİK’e konuştu: İşte, Türkiye’ye dönersem giyeceğim forma!
22.03.2007


John Carew... Beşiktaş’ta 1 sezon forma giydi ama Siyah-Beyazlılar onu çok sevdi... O da Beşiktaş’ı... Norveçli yıldız Türkiye’den ayrıldıktan sonra ilk kez ve sadece FANATİK’e konuştu. Lyon’dan Aston Villa’ya geçen ve hocası Martin O’Neill’ın ‘Gelecek sezon Premier Ligi sallayacak santrfor’ dediği dev golcü, Haber Müdür Yardımcımız Kaan Bora’ya ses getirecek açıklamalar yaptı. Yanımızda götürdüğümüz Beşiktaş formasını büyük bir zevkle imzalayan Carew “Türkiye’ye dönersem giyeceğim tek forma budur” dedi.

‘Hiç bu kadar sevilmedim’
Şimdi söz, ‘Gönlüm her zaman Beşiktaş’ın yanında’ diyen John Carew’de: “Türkiye’den şartlar öyle gerektirdiği için ayrıldım. Şu anda İngiltere Premier Ligi’nde forma giyiyorum. Her futbolcu burada oynamak ister. İspanya, Fransa ve Norveç’te de oynadım ama Ada’daki futbol ambiyansı çok başka. İsmim Türk takımlarıyla anılıyor olabilir ama benim için tek Türk takımı var o da Beşiktaş... Futbol kariyerimin çok önemli ve güzel bir bölümünü Türkiye’de Beşiktaş ile geçirdim. İtalya’da, Fransa’da hep önemli takımlarda oynadım ancak hiç bu kadar sevilmemiş, sevmemiştim.”

‘Fenerbahçe’ye gitmem’
Ne Fenerbahçe ne de başka bir Türk takımından teklif aldım. Zaten Türkiye’ye dönersem giyeceğim forma, Beşiktaş formasıdır... Başka bir takıma gitmem. İnönü Stadı’nı ve o müthiş seyirciyi unutamam. Taraftarın ‘I love you John Carew’ tezahüratı hâlâ kulağımda çınlıyor. Buradan Beşiktaşlı taraftarlara bir mesajım var... Sizi hiç unutmadım, her zaman kalbimde olacaksınız... Fırsat buldukça Beşiktaş’ı takip etmeye çalışıyorum. Bu sezon şampiyonluk şanslarının bulunması beni de sevindiriyor.

Milli maça gelince...
Türkiye ile oynayacağımız milli maça gelince... Biz şimdi Bosna Hersek ve Türkiye ile olmak üzere iki zorlu maça çıkacağız. Ancak şu anda sadece Bosna’ya konsantre durumdayız. Önce onları yenmeliyiz ki, Türkiye maçına rahat çıkalım. Ancak genel olarak şunları söyleyebilirim. Türk futbolunun kalitesini kimse inkar edemez. Her ne kadar eski günlerini arasa da Türkiye her zaman zor bir rakiptir. Oyuncular üzerinde fazla konuşmaya gerek yok. Bireysel açıdan hepsi çok üst düzey yeteneklere sahipler.

Röportaj: Kaan BORA
__________________
İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Sir Alex FERGUSON
blackeagle Ofline   Alıntı ile Cevapla