Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2007, 10:44   #41
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kolot: "Dönüm maçı gibi"


Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirti.



Kolot, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sorasında, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette ligin 26. haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin güçlü bir ekip olduğunu belirterek, ''Bu maçı kazanırsak, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalarız. Zira Fenerbahçe'nin zorlu maçları var. Ayrıca Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağız ve bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zeminin bozuk olması nedeniyle maçı başka bir sahada oynamak için başvuru yapıp yapmayacakları sorusuna Kolot, ''Bunu Gençlerbirliği'nin kabul edeceğini sanmıyorum'' diye yanıt verdi.

GÖKHAN ZAN KONUSU
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve milli takıma çağrılan Gökhan Zan'a da değinen Kolot, ''Sakattı ve burada antrenmanlara çıkamıyordu. Şimdi milli takımda durumu iyi. Umarım milli maçlarda başarılı olur. İnşallah milli takımdan sakat olarak dönmez. Çünkü ona Gençlerbirliği maçında ihtiyacımız olacak'' dedi.
Kolot, milli takımda sakatlanan İbrahim Toraman için üzüldüklerini ifade ederken, milli takımın oynayacağı iki zorlu maçtan da kayıpsız çıkmasını dilediğini sözlerine ekledi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline