Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2007, 18:06   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ümitler Yenilendi

Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni bir yaş grubunda yeni bir takım oluşturduklarını söyledi.

Antalya`da, İsviçre takımı ile özel maç yapacak Ümit Milli Takımı, çalışmalarını bugün maçın yapılacağı Atatürk Stadı`nda sürdürdü. Çalışmalardan çok memnun olduğuna dikkati çeken Ünal Karaman, yaptığı açıklamada, ``İlk defa bu kadar uzun süre kamp yapma fırsatı bulduk. İyi bir hazırlık devresi geçiriyoruz. Sakatlığımız yok. Bu takımla çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum`` dedi.

Ümit Milli takımının 10 Nisanda Lüksemburg`ta Lüksemburg ile 2 Mayısta da Norveç`te Norveç ile iki ayrı özel maç yapacağına işaret eden Karaman, ``Eski takımdan sadece 3 futbolcu var. Yeni bir yaş grubunda yeni bir takım oluşturduk. Futbolcuların yaklaşımından ve çalışmalarından çok memnunum. Yeni bir takım olma mazeretine sığınmıyoruz. Çok çalışıyoruz. Bu takım ile güzel işler yapacağız`` diye konuştu.

2009 Avrupa U21 Futbol Şampiyonası`nın eleme grubunda Türkiye`nin rakiplerinin Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Ermenistan ve Liechtenstein olduğuna değinen Karaman, ``Yaptığımız hazırlık maçları haziran ayında yapacağımız Ukrayna ve Liechtenstein maçlarına hazırlıktır. Grubumuzda çok güçlü takımlar var, ancak biz kendimize güveniyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız`` dedi.

Karaman, Ümit Milli takımı kadrosuna alınan İngiltere`nin Sheffield United takımında oynayan Colin Kazım Richards`ın çalışmalarından çok memnun olduğunu, milli takıma büyük katkıları olacağına inandığını, uzun yıllar Türk milli takımına hizmet vereceğini belirtti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla