Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2007, 21:41   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dondurmam Gaymak En İyi Film

Türkiye’nin Oscar adayı olarak ABD’de büyük başarı elde eden Dondurmam Gaymak, İstanbul Uluslararası Film Festivali’nde aldığı “Jüri Özel Ödülü” ile başlayan ve 4. Queens Film Festivali’nde “En İyi Komedi Filmi” ve “En İyi Yönetmen” ödüllerini kazanmasının ardından, ABD’nin ünlü TV kanalı HBO’nun kendi organizasyonu olan HBO Komedi Filmleri Festivali’nde de büyük ödüle layık görüldü.

Festivalde “En İyi Yabancı Film” seçilen Dondurmam Gaymak, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
EN İYİ ULUSLARARASI KOMEDİ FİLMİ
ABD’de on milyonlarca seyirciyi ekran başına çeken The Sopranos, Six Feet Under, Sex and The City gibi dizilerin yapımına imza atan HBO’nun organize ettiği Uluslararası Komedi Filmleri Festivali, sadece ABD’de değil dünya çapında da güçlü bir şekilde gösterime girmek için önemli bir aşama olarak değerlendiriliyor.

Aralarında Romanya’nın Oscar adayı olan “12:08 East of Bucharest / Bükreş’in Doğusu” filminin de olduğu güçlü rakiplerinin arasında yabancı dilde en iyi film ödülüne layık görülen, Türkiye gösteriminde büyük bir gişe başarısı elde eden ve yüzbinleri sinemaya çeken Dondurmam Gaymak, aynı başarıyı uluslararası vizyonda da gösterme yolunda hızla ilerliyor.

DVD’si de heyecanla beklenen Dondurmam Gaymak’ın dvd’si de 26 Mart’ta Kanal D Home Video tarafından çıkartılıyor. Özellikle perde arkası görüntüleri ile filmin samimi havasının daha da içine girmek isteyen seyircileri Muğla’da yapılan ve çok konuşulan Dondurmam Gaymak sokak festivali ve galasından, özel fotoğraflara kadar bir çok da sürpriz bekliyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla