Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2007, 08:41   #11
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KARTAL OLABİLİRMİYİM?

Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın sezon başı talip olduğu ancak transferini gerçekleştiremediği Jaap Stam, Hollanda’dan mesaj gönderdi: Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazırım.
23.03.2007

Önce FANATİK yazmıştı

Ve Beşiktaş, stoper arayışlarına hız verdi... Türkiye’de ilk kez 21 Mayıs 2006’da FANATİK gazetesinde Siyah-Beyazlılar’ın Stam ile ilgilendiği ancak tecrübeli oyuncunun çocuklarının eğitimi için bu teklife sıcak bakmadığı belirtilmişti. Yeni sezon için uzun boylu ve tecrübeli bir isim düşünen Kara Kartal’a teklif bu kez Hollandalı futbolcudan geldi. 34 yaşındaki Jaap Stam, menacerler aracılığıyla Beşiktaş Yönetimi’ne teklif edildi.

Başkan bekleniyor
Sezon başında Milan’dan Ajax’a transfer olan ancak aradığı ortamı bulamayan Stam’ın menacerleri, Beşiktaş’ın bu oyuncuyla hâlâ ilgilenip, ilgilenmediklerini sordu. Bu beklenmedik öneri karşısında şaşkınlık yaşayan Siyah-Beyazlı idareciler, “Düşünebiliriz. Ayrıntıları ve taleplerinizi bildirin. Biz de bir değerlendirme yapıp, size yanıt verelim” ifadesini kullandılar. Bu transfer için ABD’de bulunan ve hafta sonu Türkiye’ye dönecek olan Yıldırım Demirören bekleniyor.

Lakabı; Kempen kayası
Her fırsatta, “Beşiktaş’ta, İtalya ve İngiltere gibi büyük liglerde oynamış, tecrübeli bir stoper görmek istiyorum” diyen Başkan Yıldırım Demirören’in de bu teklife sıcak bakabileceği düşünülüyor. ‘Kempen kayası’ lakabı takılan 1.91’lik oyuncunun takımıyla 2 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın sezon bitiminde Ajax’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıllarca PSV forması giydikten sonra Ajax’a transfer olan Stam, Hollanda’da büyük tepkiye maruz kalmıştı.
Pritt Ofline