Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2007, 09:03   #265
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kalbimi orada bıraktım’Click the image to open in full size.
Beklenmedik sakatlığı nedeniyle milli takımdan ayrılan İbrahim Toraman, “Formumun zirvesindeyken bu hiç olmadı. Ay-Yıldızlı formayı giyen arkadaşlarım gerekeni yapacaktır” dedi.
23.03.2007

‘Tam kendimi bulmuştum’
Gökhan Zan’ın yokluğunda Beşiktaş savunmasının ortasında görev yapan İbrahim Toraman, sakatlığına açıklık getirdi. Yaşadığı olayların farklı yönlere çekilmek istendiğini söyleyen Toraman, “Gerçek yerimde oynayıp, kendimi bulmuştum. Bunu milli takıma da yansıtıp, Yunanistan ve Norveç karşısında başarılı olacağımdan emindim. Ancak tam sorunları geride bırakmışken bu sakatlık hiç olmadı. Çektirdiğimiz MR’da herşey ortaya çıktı” diye konuştu.

‘Fener’le farkı kapatırız’
Kamptan ayrıldığı için üzgün olduğunu dile getiren milli futbolcu, “Her oyuncu için Ay-Yıldızlı formayı giymek büyük gururdur. Kamptan ayrıldım ama kalbim arkadaşlarımla. İnşallah iki maçtan 4 puan çıkarıp yolumuza devam ederiz. Tedavime Ümraniye’de devam ediyorum. 3 gün sonra antrenmanlara başlayacağım. Fenerbahçe’yle olan farkı kapatacağımıza inanıyorum. Savunmamız oturuyor ve daha iyi oynuyoruz” ifadesini kullandı.