Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2007, 10:22   #1
Besiktasim_1903
Banned
 
Besiktasim_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana Hata İstemiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, transfer konusunda son derece titiz davranıyor. Tavsiye edilen isimleri 4-5 kez çıplak gözle izleten Fransız çalıştırıcı, kasetten seyredilip futbolcu alınmasına karşı çıktı

Click the image to open in full size.


Ligde şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek için çalışmalarına hız verdi.
Sezonun tamamlanmasına 9 maç kalmasına rağmen transfer hazırlıklarına başlayan siyah - beyazlılarda İdari Menajer Ali Gültiken'in, Teknik Direktör Tigana'ya bazı futbolcuların kasetlerini izlettirmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Fransız hocanın Gültiken'e, "Ben asla futbolcu görüntülerini izleyerek transfer yapmam. Alacağımız oyuncuları çıplak gözle ve yerinde seyretmekte yarar var" dediği ifade edildi.
Tigana'nın, teknik direktörlük kariyerinde bir oyuncuyu en az 4-5 kere izledikten sonra transfer ettiği belirtildi. Fransız hocanın kaset izleyerek futbolcu transferine karşı çıkması nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi, tavsiye edilen futbolcuları izlemesi için Ali Gültiken'i Arjantin'e gönderdiği öğrenildi. Siyah - beyazlı kulübün, Arjantin'in yanı sıra, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde bazı oyuncuları da takip ettiği vurgulandı.

(SERDAR SARIDAĞ-Milliyet)
__________________
Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı...
Besiktasim_1903 Ofline