Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 07:30   #14
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Zafer zamanı
Click the image to open in full size. Rakip Antalya, yer İnönü... Runje cezalı, kaleci Murat sakat sakat oynuyor... Zirve hesapları yapan Kara Kartal, Sakarya’dan sonra bir kayıp daha yaşamak istemiyor.
21.04.2007


İlk maç 4-4 bitmişti
Beşiktaş zorlu virajda... Fenerbahçe’yle soluk soluğa bir şampiyonluk mücadelesi veren Kara Kartal, bugün İnönü Stadı’nda Antalyaspor’u ağırlıyor. Sakaryaspor karşılaşması sonrasında yaptığı hareketler nedeniyle 1 maç ceza alan Vedran Runje, böylesine önemli bir 90 dakikada takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Barış Şimşek’in yöneteceği karşılaşma Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Ligin ilk yarısında Antalya Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka büyük bir mücadeleye sahne olmuş ve 4-4 sonuçlanmıştı.

Tigana köşeye sıkıştı
Sakaryaspor beraberliğinden sonra bir başka kayıp yaşamak istemeyen Beşiktaş’ta teknik direktör Jean Tigana sıkıntı yaşıyor. Çeşitli problemleri bulunan kaleci Murat Şahin, Koray Avcı, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Mustafa Doğan, Ali Güneş ve kondisyon eksiği bulunan Bobo’yu riske etmek istemeyen Fransız hoca alternatifler arıyor. Antalyaspor mücadelesinin önemini bilen teknik direktör Jean Tigana, son gelişmeler üzerine tam anlamıyla köşeye sıkıştı.
Orhan YILDIRIM

Beşiktaş
Murat
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki
Delgado
Serdar
Koray
Ricardinho
Nobre
Bobo

Antalyaspor
Cordoba
Uğur
Dziewicki
Bieniuk
Şenol
Ali Bilgin
Suazo
Volkan Yaman
Ali Zitouni
Coşkun Birdal
Ahmet Dursun

Stat: İnönü
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Barış Şimşek


8 Kartal sınırda
Ligdeki zorlu karşılaşmalar öncesinde stresle mücadele eden Beşiktaş’ta sarı alarm verildi! Siyah-Beyazlılar’da Baki, Burak, Koray, Fahri, Serdar, Nobre, Ricardinho ve Mehmet Sedef kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Antalyaspor’da ise Cordoba, İlyas, Straka, Ali Bilgin ve Ali Cansun sınırdaki isimler...

İnönü’de tanıdık yüzler
Beşiktaş’ın 100. yılında elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ahmet Dursun ile Oscar Cordoba, Antalyaspor formasıyla İnönü Stadı’nda boy gösterecek. Siyah-Beyazlı taraftarların sevdiği iki ismin karşılaşma öncesinde tribünlere çağrılacağı öğrenildi.


Kaynak: Fanatik