Konu: Rota Song
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 07:34   #32
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bomba!
Click the image to open in full size. Galatasaray'dan ayrılması neredeyse kesinleşen Rigobert Song, Beşiktaş'a haber gönderdi: 'Yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim.'
21.04.2007


Yöneticileri aradı
Savunmasına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın transfer ayağına geldi! Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’le sorunları bulunan Senegalli Rigobert Song, menacerler aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulüple irtibata geçti. Tecrübeli oyuncu, “Türkiye’yi tanıyorum. Yeni sezonda isterseniz Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim” mesajını gönderdi. Song’un bu önerisi sonrasında oldukça şaşıran Beşiktaşlı idareciler, hemen Galatasaraylı yöneticileri arayıp, “Song ile temas halindeyiz. Sizin için sorun olur mu?” diye sordular. Sarı-Kırmızılılar ise görüşmelere onay verdi.

‘Sezon sonu görüşürüz’
Song’a, “Sezon sonu görüşürüz” diyen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu futbolcunun eksilerini ve artılarını masaya yatırdı. Tecrübeli futbolcunun Türkiye’yi tanımasını bir avantaj olarak gören idareciler daha uzun boylu ve daha teknik bir stoper aradıklarını da düşünüp temkinli yaklaştılar. Bonservisinin de elinde bulunması, tecrübeli oyuncuyu transferde bir adım daha öne taşıyor. Bilindiği gibi Beşiktaş daha önce Hansson, Dellas, Kyrgiakos gibi isimlerle ilgilenmiş ancak futbolculardan net yanıt almayı başaramamıştı.

Orhan YILDIRIM / Cüneyt KARAKAYA




Kaynak:Fanatik