Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 10:35   #3
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yeşilçam'dan Kurtlar Vadisi'ne
Click the image to open in full size.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Tamer Yiğit, 186 filme imza attıktan sonra şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu’da… Yiğit, kardeşini bir faili meçhul cinayete kurban veren Toros ailesinin reisini canlandıracak… Kurtlar Vadisi Pusu’nun dev oyuncu kadrosunun isimlerinden biri de, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Tamer Yiğit. Ses dergisinin 1962 yılında düzenlediği yarışmada birinci seçilerek Yeşilçam’a giren ve “Daima Kalbimdesin” filmiyle sinema kariyerine başlayan Yiğit, tam 186 filmde rol aldı.
Kurtlar Vadisi Pusu’da Adana kökenli Toros ailesinin reislerinden Ali Selçuk Toros’u canlandıracak olan Tamer Yiğit, bu rolü, “Her starın oynamak isteyeceği bir karakter” diye nitelendiriyor. Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini de dikkatle takip ettiğini belirten Yiğit, “Hiç bir yapım, Kurtlar Vadisi kadar beğeni toplamamış, merak ve ilgi uyandırmamıştır. Bu kadar ses getiren başka bir çalışma bence yok” diye konuşuyor.
Artık sadece manevi haz alacağı projelere dahil olmayı kabul ettiğini ifade eden Yiğit, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yakalayacağı başarıya katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekliyor.
  Alıntı ile Cevapla