Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 10:36   #6
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

PUSLU VADİNİN AYDINLIK YÜZÜ
Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın yeni aşkı olacak Ahu Toros karakterini, Nefise Karatay canlandıracak. Babasının faili meçhul bir cinayete kurban gitmesiyle hayatı altüst olan ve aile şirketinin başına geçen Ahu Toros’un Polat Alemdar ile tanıştıktan sonra tamamen değişecek.

Uzun zamandır röportajlarında Kurtlar Vadisi dizisinde rol almak istediğini dile getiren Karatay, başrolün kendisine verildiğini öğrendiği anı şöyle anlatıyor:
“ Pana Film’in bir diğer projesi olan Hayat Kavgam’ın ilk bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer aldım. Bir gün beni prodüksiyondan aradılar ve Kurtlar Vadisi’nin seti hakkında bilgi verdiler. Bir yanlışlık var, ben öteki dizideyim dedim. Israr ettiler, hayır dedim hata yapıyorsunuz, kapattım telefonu. Birkaç saat geçti yapımcılar arayıp haberi verdiler. Meğer doğruymuş, çok hızlı tempoda çalışan set ekibi yapımcılardan önce davranmış. Çok mutlu oldum. Bence bu kadar başarılı ve ses getiren bir yapımda bu kadar önemli bir rolü üstlenmek, bu meslekteki herkesin hayalidir, bana kısmet oldu.”
  Alıntı ile Cevapla