Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 10:37   #8
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KURTLAR VADİSİ’NDE BİR İLK DAHA


Click the image to open in full size.


Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi’nin ilkler geleneğini sürdürüyor. En zenginlerin hayatlarını anlatacak olan dizi, mekan ve kostümlerinin konsepte uygunluğu için, Türkiye’nin önde gelen markalarından A46 ile anlaştı. Polat Alemdar’ın küresel çete ve bağlantılarına başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, en zenginlerinin hayatlarının anlatıldığı yeni bölümlerin kusursuz olması için, en iyi oyunculardan oluşan kadrosuna, en iyi markaları da eklemeye devam ediyor.

Türkiye’de ilk defa Kurtlar Vadisi Pusu ile, bir dizinin tüm mekan ve konsept tasarımı bir markaya emanet ediliyor. A46’nın ortakları Tuvana Büyükçınar, Selim Demir ve Arda Can, Kurtlar Vadisi Pusu’nun her sahnesinin mükemmelliği için kolları sıvadı.

Hikayede yer alan 40’ın üzerinde karakterin her biri, bu ekip tarafından özel olarak incelendi ve her karaktere ayrı bir tarz yaratıldı. Karakterler giydikleri kıyafetlerden kullandıkları aksesuarlara, yaşadıkları evlere kadar titizlikle yapılan seçimlerle güçlendirildi.
  Alıntı ile Cevapla