Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2007, 10:38   #9
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"Kara para"yla savaşıp Ahu ile aşk yaşayacak

Kurtlar Vadisi" ekibi aylar önce, yıllardır Türkiye'ye büyük acılar yaşatan terörü bitirmek için Güneydoğu'ya gidecekti. Ancak Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Polat ve arkadaşları Memati, Abdülhey ve Güllü'nün Güneydoğu biletini iptal edince seyahat suya düştü. Bu beklenmedik "yasak"la gelen şoku birkaç ayda üstünden atan "Kurtlar Vadisi" ekibi bu kez 19 Nisan'a bilet kestirdi.
Şayet bu yolculuk kazasız belasız gerçekleşirse "Polat Alemdar" ve arkadaşlarının bu kez hedefi Türkiye'nin de içinde olduğu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki "küresel çete"...
Polat Alemdar, dünyaya hükmetmek için Avrasya'ya da hakim olmaya kalkanlar ve onların Türkiye'deki ayağı olan dört aileyle savaşacak.
Malum "Kurtlar Vadisi"ndeki "Elif" öldü. O nedenle senaristler "Polat"a yeni bir sevgili buldu. "Kurtlar Vadisi Pusu"da "Polat", kara parayla savaşıp o ailelerden birinin kızıyla aşk yaşayacak. Dizide o ailenin reisi "Ali Selçuk Toros"u Tamer Yiğit, onun kızı "Ahu Toros"u ise gerçek hayatta da Necati Şaşmaz'la adı aşk söylentilerine karışan Nefise Karatay oynayacak. Aslında elime geçen "Kurtlar Vadisi Pusu"nun castında "Polat Alemdar"ın sevgilisinin adı "Nur" olarak görünüyordu. Ancak son anda"Nur"u değiştirip "Ahu" yaptılar.
Pana Film, Polat, ailesi ve "dava arkadaşları"nın yanına Can Gürzap, Selçuk Özer, Tamer Yiğit, Zafer Algöz, Ragıp Savaş, Neco, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Hüseyin Avni Danyal, Sema Şimşek, Zeliha Çal, Nefise Karatay gibi yeni isimler kattı.
Tahminim o ki Pana Film ekibe kattığı herkese "bağlılık ve gizlilik yemini" ettirdi. Çünkü diziyle ilgili yeni oyunculardan kiminle konuştuysam, senaryo hakkında bilgi sahibi olmadığını, sadece oynayacakları rollerin kendilerine anlatıldığını söyledi. Ama Pana Film ekibi şu meşhur sözünü unuttu:
"İki kişinin bildiği sır değildir."



Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla