Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2007, 15:11   #60
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Şampiyonluğa bir adım yaklaştık"

"Şampiyonluğa bir adım yaklaştık"

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Antalyaspor'u yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını ve Sivasspor maçının şampiyonluk için son etap olduğunu söyledi! Erdoğan, İbrahim Akın'ın kalan maçlarda oynayacağı, Kleberson'un ise dönüşünün olmadığı sinyalini verdi!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Antalyaspor'u 1-0 yenerek Fenerbahçe'yi takip etmeyi sürdürdüklerini ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını dile getirdi.

Levent Erdoğan, son haftalara girilirken takımda ister istemez stresin olduğunu belirterek, ''İnşallah avantajlı konuma geldiğimiz Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alarak finale çıkarız. Bundan ümitliyiz. Takımda ister istemez stres var. Ama oyuncuların bunu üzerlerinden atacaklarına inanıyoruz. 3 puan alarak şampiyonluk yoluna giden bir adımı daha atmış olmamız açısından dünkü maç bizi mutlu etti'' dedi.

-''SİVASSPOR MAÇI SON ETAP''-
Asbaşkan Erdoğan, gelecek hafta deplasmanda Sivasspor ile yapacakları maçın şampiyonluk için son etap olacağını savundu.

Sivasspor'u yendikleri takdirde şampiyonluğun iyice yaklaşmış olacağını vurgulayan Levent Erdoğan, Sivasspor maçını bu konuda olayın dönüm noktası olarak gördüğünü kaydetti.

-''İBRAHİM AKIN KALAN MAÇLARDA FAYDALI OLACAKTIR''-
Levent Erdoğan, Teknik direktör Jean Tigana tarafından affedilen İbrahim Akın'ın iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Erdoğan, ''Ancak bu sezon bir türlü uyum sağlayamadı. Ancak affedilerek yeniden takımla çalışmalara başladı. Kendisinin kalan son 5 maç için çok çabuk form tutarak faydalı olabileceğine inanıyoruz'' dedi.

-''KLEBERSON'UN BEŞİKTAŞ'TA ŞANSI KALMADI''-
Antalyaspor maçı öncesi habersiz bir şekilde Türkiye'den ayrılan Kleberson konusunda açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu oyuncunun Beşiktaş'ta şansının kalmadığını dile getirdi.

Kleberson'a karşı kulüp olarak bütün yükümlülüklerini yerine getirdiklerini savunan Levent Erdoğan, şunları söyledi:
''Bizim iznimiz olmadan Kleberson başka takımda oynayamaz. Ayrıca gitmenin bedelini de ödemek durumunda. Bu konuda hukuken çok güçlü durumdayız. Hakkımızı savunacağız. Takıma faydası olması için her türlü imkanı sağladık. Gidişiyle Beşiktaş'ta şansı kalmadı. Beşiktaş ile anlaşarak yolunu çizmesi onun açısından en hayırlı harekettir. Anlaşmaya yanaşmaması halinde hukuki haklarımızı kullanarak gerekli tazminatı kendisinden alabileceğiz.''

Erdoğan, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque konusunda ise ''Bundan sonra iki aylık bir süreç olur. Bizi mutlu eden iddialarımızın haklı olmasının görülmesi'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline