Alıntı:
DİSHE_KARTAL´isimli üyeden Alıntı
Yo çok kötü ßakıyosunuz oLaya Mecßuriyetten Seve Seve AyrıLanLar Var, Yasak AşKLar Var, ßence KesinLikLe Tamamen KopmaktanSa En Azından Onun Yanında Olup mutluluğunu Görmek isterim... Ayrı oLsamda... ßaŞkasının oLsada... Onun Hüznünü Sevincini Yanında En yakın Arkadaş oLarak PayLaşmak isterim... ßence En kötüsü Sevdiğin insandan ßi daha haber alamamak Onun nasıl olduğunu ßilememek ßen Sevdim insanın ßaşkasınında oLsa Yanımda oLmasını isterim... Görmek... Onun iyi olduğunu ßilmek... ihtiyacı olduğu zaman yanında olmak isterim... |
ben kötü bakmıyorum hayat kötü.seve seve ayrılanlarda yasak aşk yaşayanlarda hepsi için konuşuyorum . Eger acı çekmekten hoşlanıyorsanız arkadaş olun yanından ayrılmayın her dakka içinizde büyüsün o sevgi .
Yok ama ayrılık zaten acı bir de bu yükü taşımayım diyorsanız arkanıza bakmadan uzaklaşın bence .... bazı şeyler zamanın tozlu raflarında siz istesenizde istemesenizde yerini almaya başlayacaktır. yanında olmak onun derdini kederini paylaşmak buna engel olamayacaktır.