Konu: Murat Şahin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 08:08   #44
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçilmez!
Click the image to open in full size. İnönü fatihi Murat Şahin başarısının sırrını açıkladı: 'Şampiyonluğa olan inancım beni ayakta tuttu. Taraftarların mutluluğu acılarımı unutturdu.'
23.04.2007

‘Kim olsa yapardı...’
Beşiktaş, Antalyaspor’u 1-0 yenerken gecenin kahramanı kuşkusuz sakat sakat oynayan Murat Şahin’di... “Hayatım boyunca unutamayacağım bir gece yaşadım” diyerek sözlerine başlayan ‘Kartal Murat’ şöyle devam etti: Beni ayakta tutan şampiyonluğa olan inancımdı. Karşılaşma sonunda taraftarların sevinci, tüm acılarımı unutturdu. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı. Onları yalnız bırakamazdım. Bundan sonra da görev verilirse elimden geleni yaparım...

Başkan’dan Runje’ye...
Kontratı sezon bitiminde sona erecek olan Murat Şahin, dün resmi sözleşmeye de imza attı. Sakatlığı bulunan tecrübeli file bekçisi sezon bitimine kadar ameliyat olmayacak ve Runje’nin yedeği olarak kulübede bekleyecek. Bu arada maçtan sonra Murat Şahin’e büyük destek veren Başkan Yıldırım Demirören, Runje için de, “Sakın gözüme gözükmesin” diyerek ne kadar sinirli olduğunu dile getirdi.

Orhan YILDIRIM