Golünü attı, formayı verdi
Türkiye’deki en şık golünü Antalyaspor filelerine bırakan Matias Delgado, “Cordoba’ya, ‘Seni mağlup edeceğim’ dedim, sözümü tuttum ve formamı hediye ettim” dedi.
23.04.2007 ‘Bize antrenör ol!’
Beşiktaş’a altın değerindeki 3 puan kazandıran isim olan Matias Delgado, ilginç açıklamalarda bulundu. Cordoba’yı Arjantin’de oynadığı dönemden tanıdığını söyleyen Tangocu, “Oscar İstanbul’a her geldiğinde ailece görüşürüz. Maç öncesinde de konuşup, ona gol atacağımı söyledim. Sözümü tuttuğum için mutluyum, formamı da ona hediye ettim. Zaten 90 dakikanın sonunda beni ilk tebrik eden Cordoba’ydı. Benim önerim, futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş’a gelip kaleci antrenörlüğü yapması” dedi.
‘Akıllar karışık’
Artık toparlanmaları gerektiğini dile getiren Matias Delgado, “Şampiyon olmamız için kazanmamız gerekiyordu. Ancak maçın ikinci yarısında tam anlamıyla kendi sahamıza hapsolduk. Bu durumun oluşmasında, Fenerbahçe karşılaşmasını düşünmemizin de etkisi vardı. Artık Antalyaspor’u geride bıraktık. Herkesin aklında kötü futbol kaldı ama ben tüm kalbimle toparlanacağımızı ve daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Arjantinli yıldız, maç bitiminde mutluluğunu eşi ve çocuğuyla paylaştı.