Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 08:22   #16
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Toprak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Runje OUT Martinez IN
Kleberson OUT Coloccini IN

3. yabanci hakkini da teknik heyet ve yonetim dusunsun bir zahmet. ama bence 3. hak ta santrafora kullanilmali. onlibero turkiye liglerinden bulunulabilir. zaten koray ve serdar cok iyi bir ikili. bozmamak lazim ama yerli bir alternatif transferinde yarar var. mesela SELCUK INAN (V. Manisa)..
Muhtemelen sezon sonu runje gönderilecektir takımı yanlız bıraktığı ve yaptığı hareketten dolayı eğer 5-10 puanla lider olsaydık 1 dk da aşkan fesh ederdi sözleşmeyi.Yerine ya Fenerin kalecisi Volkan ya da Martinez i alacaklar. Volkanı alırsak 1 yabancı hakkımız daha oluyor.Ayrıca Volkan İbrahim Toroman ile çok yakın 2 arkadaşlar.

Kleberson Zaten gitti gitmeseydi sezon sonu kesin satılacaktı. Ayrıca Stoper e kesin adam alınacak. ya Coloccini ya Stepanov ama mutlaka alınacak yaşı 30 u geçmeyecek biri olacağından şüphem yok.

Kanatlara yerli oyuncular alınacak ilk tercihler Volkan yaman ve Ali bilgin.kayseri satsa ilk tercihleri mehmet topuz olacak ama kayserinin paraya ihtiyacı yok.

Ön libero mutlaka alınacak 1.80-1.85 arası boylarında Aurellio gibi bir adam benim içimden geçen ilk isim Seydou Keita alınması çok zor...
disappear Ofline