Konu: Murat Şahin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 10:58   #46
sarideli18
Banned

sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya şu eski yorumlara baktım daha geçen günkü antalya maçına kadar millet utanmasa murat gitsin kendini denize atsın diyecekler şimdi bakıyorum adamı kahraman yaptılar !! Bir insanı sadece oynadığı bir karşılaşmaya göre değerlendirmemek lazım...Murat'ın o sakatlığına rağmen kaleye geçmek istemesi we takıma yardımcı olması gerçekten çok büyük bir fedakarlık örneğidir. Ama şuna da bakmak lazım Murat gerçekten beşiktaşta oynayacak kapasiteye sahip mi yoksa sadece sıradan basit bir kaleci mi ?? Önemli olan bunu tartışmak ancak bizim yüksek Fransız sosyetesinden Mali denen çok gelişmiş bir furbol ülkesinden gelen saygıdeğer hocamız onu Runje'nin en kötü günlerinde bile oynatmayarak en azından 1-2 maç dahi olsa bizim bu yorumu yapabilmemizi imkansız hale getirdi. En azından Fortis kupasında oynatsaydı hiç değilse hem çocuğun şevkini kırmamış olurdu hem de biz onu izleyip karar werebilirdik. Ancak ben şunu düşünüyorum ki Murat gerçekten parlayan bir kaleci olmasaydı beşiktaşa hiç gelmezdi. Murat'ın kıymeti Runje sakatlanmasa belki de hiç bilinmeyecekti ama bizim çok bilmişler hala Murat yan toplara çıkamıyor çok kalitesiz bir kaleci demeye dewam edeceklerdi !! ama hiçbirinin aklına kalecilerin maç eksikliği olduğu zaman ne yaşayabilecekleri gelmez.Umarım Murat'ı bu sefer gerçekten kazanırız en azından Runje'nin arkasında sağlam bi kalecimiz war diyebiliriz..