sorumsuzluk derken oynamasını kastetmemiştim, murat şahin de kupa maçlarında bile kendisine şans verilmemesine rağmen çıkıp bjk forması için sonuna kadar savaşıyor ve hiç sesini çıkarmıyor, keza m.doğan aynı şekilde sabretti ve sonunda hakettiği formayı aldı. İ.Akın bana bu oyuncular kadar profesyonel davranmış gibi gelmiyor. Sürekli çıkan antreman yapmıyor haberlerinin de yanlış olduğnu düşünmüyorum çünkü 3 senedir çıkıyor bu haberler bir olur iki olur ama hepsi de yalan olmaz. Önce saha dışında sorumluluğunu yerine getirecek İ.Akın sonra saha içindeki performansına bakarız ki ben onu da beğenmiyorum. İki çalım atmak iki drippling yapmak iyi oyunsa burak da bunu bir çok maçda yaptı ama şimdi eleştiri alıyor İ.Akın fizik olarak burak dan da kötü bir oyuncu, eskiden şut falan çekerdi artık onu bile beceremiyor. O hazırlık maçında saçma sapan bi tavır sergilemese şu an zaten forma ondaydı. Kendini ne sanıyor İbrahim önce bunu sormalı kendine, BJK için geleceğin en önemli yeteneklerinden ama şu an BJK için hiç bir faydası yok böyle gereksiz triplere girmemeli. Diğer abileri gibi sabredip sahada konuşmalı. O forma lafla deil alın teriyle kazanılır. Daha yaşı genç bu kaprislere giriyorsa benim tek anladığım BJK da kalmak istemediğidir zaten öyle olup olmadığı sezon sonu anlaşılır. Son olarak Tigana nın İ.Akın ı oynatmama nedeni takıntı falan değildir. Fizik olarak yetersiz oluşudur. İlk 11 deki oyuncular dikkatli incelenirse neden ilk 11 de oldukları anlaşılır. Tigana nın anlayışı bu fizik en önemli nokta... İkili mücadelelerde ayakta duramayan bir oyuncu oynatmak istemiyor adam... |