Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 14:47   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barça ağır yaralı!

Barça ağır yaralı!

Barcelona şampiyonluk yolunda ağır darbe aldı.. Villarreal deplasmanında hafta içindeki görüntüsünden eser olmayan bir futbol sergileyen Barça, rakibine 2-0'lık skorla teslim oldu. Bu sonuç takipçileri Sevilla ve Real Madrid'in iştahını kabarttı!



İspanya'da 31. hafta heyecanı Villarreal - Barcelona maçı ile sona erdi.

Estadio El Madrigal Stadı'nda oynanan mücadelede sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Hafta içinde Kral Kupası'nda Getafe'ye karşı mükemmel bir futbol sergileyen Barcelona, ligde Villareal önünde tel tel dökülünce mağlubiyet de kaçınılmaz oldu.

İlk yarısı 0-0 beraberlikle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Barça önünde daha etkili bir futbol sergileyen Villareal, R.Pires'in golüyle 56. dakikada öne geçti. Bu dakikadan sonra Barcelona, yıldız futbolcularının tüm çabalarına rağmen skoru dengeleyemezken, 85'de Barreno ikinci sürpriz golü atıp ligde orta sıralardaki ekibinin 3 puanı aldığı mücadelede kapanış golünü kaydetmiş oldu.

Bu sonuçla haftayı 3'er puanla kapatan zirve takipçileri Sevilla ve Real Madid böylece Barcelona ile olan puan farkını azaltmış oldular.

Barcelona bu yenilgiye rağmen liderliğini korurken, takipçileri 58 puanlı Sevilla ile 1, 59 puanlı Real Madrid'le ise arasındaki puan farkı 2'ye indi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla