Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 14:50   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
37'lik Cafu, Milan'la kontrat yenileyecek..

37'lik Cafu, Milan'la kontrat yenileyecek..

Milan'ın tecrübeli defans oyuncusu Brezilyalı Cafu yaptığı açıklamada, "Galliani sözleşme yenilemenin zamanı geldiğini söyledi. Ben de sözleşmemi uzatmayı düşünüyorum" dedi.

Cafu, Milan'la devam edecek!

Milan'ın Brezilyalı veteran yıldızı Cafu, Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani'den gelen teklif üzerine, Rossoneri ile sözleşme yenileyeceğini belirtti.

Ocak ayında 37 yaşına basacak olan Cafu'nun Milan ile devam eden sözleşmesi bu yaz sonra erecek ve Brezilyalı futbolcuya Kasım ayında Brezilya'dan da teklifler geldi. Brezilya'da oynamayı Galliani'den teklif gelene kadar bir seçenek olarak düşündüğünü belirten Cafu, Galliani ile görüştükten sonra Milan'da devam etmeye karar verdiğini ifade etti.

"Galliani bana iyi haberi verdi. Milan'da kalmamı istiyorlar. Milan sizi istediği zaman siz de onları istersiniz. Bunun alternatifi olan bir seçenek yoktur" diyen Cafu, Milan ile sözleşme yenileyeceğini ifade etti.
1997'de Brezilya ekibi Palmeiras'tan Roma'ya gelen Cafu, 2003 senesinde de Milan'a katıldı ve 101 Serie A, 33 de Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Milan'ın Cafu dışındaki defans hattını tamamen yenilemesi beklenirken, sezon sonunda Alessandro Costacurta'nın futbolu bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor ve bir değişiklik olmaması durumunda Milan'ın efsanelerinden Paolo Maldini de futbola veda edecek. Maldini'nin forması da bir daha kimseye verilmemek üzre emekliye ayrılacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla