Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 14:53   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan anlamlı kampanya!

Beşiktaş'tan anlamlı kampanya!

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği ve ODTÜ'lü Kartallar'dan anlamlı kampanya. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Okullara Yardım Kampanyası'nda ihtiyaç sahibi çocukların gereksinimleri gideriliyor

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği ve ODTÜ’lü Kartallar, her yıl geleneksel olarak ‘’23 Nisan Okullara Yardım Kampanyası’’ düzenliyor. Beşiktaşlıların yaptıkları yardımlarla, Ankara çevre ilçe ve köylerinden beş okul seçilerek, kırtasiye, dolap, masa, giysi, perde vb. gibi gereksinimleri gideriliyor. Bu yardımlar yıl boyunca sürüyor.

Dernek Başkanı Yücel Biçer, Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, pilot okul olarak seçilen Gölbaşı Topaklı Köyü İlköğretim Okulu’nun 23 Nisan törenine katıldı. 2000 nüfuslu köyün tek okulu olan İlköğretim Okulunun taştan yapılma binasının önünde yapılan kutlamalar öğrenci etkinlikleriyle oldukça eğlenceli geçti. Hacettepe Üniversitesi öğrencileri de tesadüfen bu okulu seçmişlerdi. Hacettepeli öğrenciler de 23 Nisan kutlamalarına teknik destek ve kırtasiye yardımı yaptılar. Tören öğrencilere verilen hediyelerle son buldu.

Dernek 2. Başkanı Jandarma Emekli Tuğgeneral Orhan Ballı, köy halkı ile yakın ilişki kurarak geliş amaçlarını anlattı. Ankara’ya 50 km. uzaklıkta olan ve çiftçilikten başka geliri olmayan bu köyün okulunun eksikleri hala var ve yardımseverlerin ilgisini bekliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla