Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2007, 15:02   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Warriors yine devrilmedi

Warriors yine devrilmedi

NBA play-off'larının 2. gün maçında, normal sezonu lider bitiren Dallas Mavericks, play-off'lara 8. sıradan katılan Golden State Warriors'a serinin ilk maçında 97-85 mağlup oldu.



American Airlines Arena'da oynanan ve yaklaşık 21 bin basketbolseverin izlediği maçta, konuk takım Warriors yıldız oyuncusu Baron Davis'in etkili oyunuyla kazanıp seride 1-0 öne geçti. Normal sezonda üç kez karşılaşan ve bu üç karşılaşmadan da galip ayrılan Golden State, NBA'in en iyi takımına yine geçit vermedi ve deplasmanda kazanarak avantaj yakaladı.
Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, 38 dakikada sahada kaldığı maçta sadece 14 sayı üretince yenilgi kaçınılmaz oldu. Dirk ayrıca 12 de ribaunt aldı. Dallas'ta en skorer isim 21 sayı üreten Josh Howard olurken, D. Harris 19 ve Jason Terry 17 sayıyla oynadı.

Sahaya sadece 9 kişiyle çıkan Mavericks benchten hiç yardım alamadı. İlk 5 dışında sadece Diop 4 sayı atabildi. Kenardan gelip bir çok maçta takımına hayat veren Jerry Stackhouse 20 dakikada oynadığı maçta sayı atmayı başaramadı.

Oakland ekibi Warriors'ın en skorer ismi Baron Davis 33 sayı, 14 ribaunt ve 8 asistlik performansıyla adeta büyüledi ve galibiyetin baş mimarı oldu. Triple-double'ı 2 asistle kaçıran yıldız, 33 sayının 19'unu 3. çeyrekte kaydetti. Stephon Jackson 23 ve Jason Richardson da 13'er sayı üreterek Golden State'in bu önemli maçtan galip çıkmasını sağladılar.
Serinin 2. maçı yine Dallas'ta oynanacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla