Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2007, 07:39   #55
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başkan kararsız
Click the image to open in full size. Aziz Yıldırım İnönü'ye gelmediği için rövanş maçına gitmeyeceğini açıklayan Yıldırım Demirören, diğer yandan oyuncularını yalnız bırakmak istemiyor.
24.04.2007

Aziz Yıldırım İnönü Stadı’na gelmediği için rövanş maçına gitmeyeceğini açıklayan Yıldırım Demirören, diğer yandan oyuncularını yalnız bırakmak istemiyor.

‘Size güveniyorum’
Fortis Türkiye Kupası'nda perşembe günü oynanacak zorlu derbi öncesinde Başkan Yıldırım Demirören maça gidip, gitmeyeceğine karar veremedi... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın İnönü Stadı'na gelmediğini hatırlatan Siyah-Beyazlılar'ın patronu, "Aziz Başkan bizim evimize gelmedi. Bizi ziyaret etmeyenin evine gitmeyi doğru bulmuyorum. Ancak oyuncularımı da yalnız bırakmak istemiyorum. Takıma çok güveniyorum. Final yürüyüşümüzü yerinde görmek istiyorum" diye konuştu.

Fener’den jest...
Başkan Yıldırım Demirören'in son kararını maç günü vereceği bildirildi. Bu arada ilk maçta Siyah-Beyazlı yöneticiler, Fenerbahçeli idarecileri çiçeklerle karşılamış ve mücadeleyi birlikte izlemişlerdi. Kara Kartal'ın bu jestine karşılık, ev sahibi Fenerbahçe'nin de benzer düzeyde bir karşılık vereceği ve taraftarlara dostluk mesajı gönderecekleri bildirildi. Ayrıca konuk taraftarlara pankart açma izni verilmesi de bekleniyor.

Kaynak:Fanatik