Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2007, 12:11   #83
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tigananın bu takıma yaptıklarını saymaya kalksak heralde günler sürer adamın bir şey bildiği filan yok ne oyuncudan anlıyo ne transferden anlıyo taraflı oyuncu seçimleride cabası bir önceki maç sakatlanan maçı tamamlayamayan yerine giren adamın yıldızlaştığı veya oyuncular yuhalanırken bile bir sonraki hafta banko 11 de oynuyo yine aynı oyuncular kusura bakmayım ama arkadaşlar beşiktaş tarihinin en kötü teknik direktörü diyorum ben ona benim görüşüm o yönde forvetten sağ kanat sağ kanattan ön libero sağ kanattan sol kanat kaleciden forvet forvetten kaleci orta sahanın beyninden top toplayıcı valla hepsini bunda gördük zaten iyi bir adam olsa bize gelmeden önce boşta kalırmıydı hiç akıl var mantık var birde bütün futbolcuları dünya yıldızlarına benzetmesi kadar sinir bozucu küçük düşürücü hareketleri tam sopalık (g.güleç=henry örneği) birde taraftarlara seslenmesi (ben ingilteredeyken manchesterden 5 gol yiyince bile taraftar alkışlıyodu) bu laf zaten bu adamın yapısını gösteriyo buna verilen paralar haram olsun geldiği güne lanet ediyorum bu adamı fransızların yüz karası....