Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2007, 13:34   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
HİDO ORLANDO'YU KURTARAMADI!

HİDO ORLANDO'YU KURTARAMADI!

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, NBA Doğu Konferansı play-off'lar birinci turunun ikinci maçında deplasmanda Detroit Pistons'a 98-90 yenildi ve seride 2-0 geriye düştü. İlk maçta da takımının es skorer ismi olan Hido'nun attığı 22 sayı Orlando'ya yetmedi.

Palace of Auburn Hills'te yaklaşık 22 bin basketbolseverin izlediği karşılaşmada Detroit Pistons, Orlando'yu 98-90 yenerek yedi maçlık seride 2-0 öne geçti. Detroit'te Richard Hamilton 22 ve Chauncey Billups ise 21 sayıyla oynayarak takımlarının galibiyetinde başrol oynadılar. Hamilton attığı sayıların 12'sini karşılaşmanın dördüncü ve son çeyreğinde atarken, Detroit'in All-Star yıldızı Billups ise 8 asist yaparak dikkat çekti.

Rasheed Wallace, 17 sayı, 11 ribauntluk başarımıyla dikkat çekerken, Tayshaun Prince 18, Chris Webber ise 10 sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Geceyi mağlubiyetle kapatan Orlando Magic'te ise milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun çabası galibiyet için yeterli olmadı. İlk maçta da takımının en etkili ismi olan Hidayet, Detroit karşısında attığı 22 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Maça ilk 5'te başlayan ve yaklaşık 36 dakika süre alan Hidayet, 14'te 10'luk genel şut ortalamasıyla oynarken, üç sayılık atışlarda 3'te 2 yaptı. Türkoğlu maç boyunca 2 ribaunt toplarken, 2 kez asist ve 2 kez de blok yaptı.

Yüzde 46'lık genel şut ortalamasıyla oynayan Orlando'da, Grant Hill 21 sayıyla skora katkı sağlarken, Darko Milicic 10, Jameer Nelson ise 9 sayı üretti. Orlando'nun All-star yıldızı Dwight Howard ise 35 dakika süre aldığı karşılaşmada sadece 8 sayı atabildi.

Orlando Magic ve Detroit Pistons arasındaki serinin üçüncü maçı Orlando'da oynanacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla