Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2007, 13:40   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ!

BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ!

Stamford Bridge'de dev düello. Mourinho v Benitez veya Terry v Gerrard. Adı ne olursa olsun, Chelsea ve Liverpool karşı karşıya.. Bir tarafta 2005'in yaralarını sarmak isteyen Chelsea, diğer tarafta 2005'in tekrarını isteyen Liverpool. Atina bu devlerden hangisine ev sahipliği yapacak?

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçları'nda bir dev buluşma da Çarşamba akşamı Stamford Bridge'de. José Mourinho yönetimindeki Maviler'in konuğu Rafel Benitez idaresindeki Kırmızılar..

İki hoca da Şampiyonlar Ligi'nde kupa kaldırma başarısına ulaşmış isimler. Bir tarafta Porto'nun başında bu başarıyı elde etmiş Portekizli José Mourinho, diğer tarafta Liverpool ile İstanbul'da mutlu sona ulaşmış İspanyol Rafael Benitez..

José Mourinho Porto'nun başında UEFA Kupası'nı kazandı, yetmedi bir sezon sonra aynı ekiple bu kez Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaştı. Portekizli Menajer şimdi aynı başarıya Stramford Bridge'de ulaşmak niyetinde.

İstanbul'da 2005'te inanılmazı başardı Rafael Benitez. Finalin ilk yarısını Milan karşısında 3-0 mağlup kapayan Liverpool penaltı atışları sonunda kupayı kaldıran taraftı. Rafa şimdi bu başarının tekrarını hedefliyor. Liverpool bu başarıyı yakalamadan önce yarı finalde kimi saf dışı bırakmıştı? Mourinho ve Chelsea.

İşte İngiliz taraftarının Rafael Benitez'e olan inancının bir kanıtı; Amerikan Doları'nın arkasındaki "Tanrı'ya inanıyoruz (In God We Trust)" sözünü, "Rafa'ya inanıyoruz (In Rafa We Trust)" olarak değiştirip pankartlara yansıtmışlar.

Mücadele sadece bu iki yıldız arasında olmayacak. Menajerler kadar takım kaptanları da ön planda. Yani John Terry ve Steven Gerrard. Terry 2005'in intikamının değil, Atina'daki finalin peşinde oldukları iddiasında ancak Maviler bu acı deneyimi albette unutmadı. Merseyside'in harika çocuğu Steve G ise Kırmızılar ile bir zafer daha istiyor.

Yarı Final Rövanş Maçı 01 Mayıs 2007'de Anfield'de, Final ise 23 Mayıs. Ancak bu iki maç öncesi Stamford Bridge'de düello var. Mourinho v Benitez veya Terry v Gerrard. Adı ne olursa olsun, Chelsea ve Liverpool karşı karşıya..
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla