Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2007, 00:28   #21
Cheveneburi-BJK1903

Cheveneburi-BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Samet_87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaptıkları işleri istikrar açısından doğru buluyorum. sezon devam ederken tigana ya da yönetim aleyhine tezahürat yapmak sadece kaosa yol açar. ve kimse çarşıya şamp. fener diye bağırtamaz.
AMA BİRİ ÇIKIP BİLET OLAYINI AÇIKLASIN. OKUL HARÇLIĞINDAN KESİP MAÇA GİDEN ARKADAŞLARA HAKSIZLIKTIR BU. BU MİLLET SALAK MI Kİ BU TÜR OYUNLARA GELSİN. KİMSE BAŞKA TAKIMLARDA DA OLUYO DEMESİN. HERKESİN ŞEREFİ KENDİNE. EĞER BEDAVA BİLET ALIP PARAYLA SATIYORSALAR, BİLETİ BEDAVA VEREN DE O BİLETİ SATAN DA ŞEREFSİZDİR. MAÇA GİTMEK İÇİN BOĞAZINDAN KESENLER VAR. KENDİLERİNE GELSİNLER, BİZE YAKIŞMAZ!!! BUNUN GERÇEK OLMADIĞINA İNANMAK İSTİYORUM. BİZE ÖĞRETİLEN ÇARŞI BUNU YAPMAMALI...

bilet olayı ile ilgili aynen katılıyorum.eğer böyle birşey var ise açıklama yapmaları gerekir.millet maça gidebilmek için ne hallere düşüpde bilet almaya çalışıyor.onlarda bedava bileti bulmuşlar birde satıyorlar .ne olursa olsun haksızlık bu hemde çok büyük bir haksızlık.eğer böyle birşey varsa beşiktaş taraftarına yakıştıramıyorum üstelik birde çarşı grubu adı geçiyor.inşallah doğru değildir.birde diyorlarki febe,geyse bilmem başka taraftar gruplarıda yapıyormuş muş muş da muş muş başkaları elalem bizi ilgilendirmez biz BEŞİKTAŞ ız başka takım değiliz.adamlar kendilerini denize atsalar arkalarından bizdemi atlayacaz.onların ne yaptığı bizleri ilgilendirirmi ?????????????????????