Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2007, 08:49   #99
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Futbolcular başkana söz verdiBeşiktaş'ta gözler yarın oynanacak Fortis Türkiye Kupası rövanş maçına çevrildi. Siyah-Beyazlı oyuncular, turu geçeceklerini, bunu da Başkan Yıldırım Demirören'in yeni doğan oğluna hediye edeceklerini söylediler. Başkan'ın da yarınki Fenerbahçe maçı öncesinde futbolcularına 20 bin dolarlık prim sözü verdiği öğrenildi.Click the image to open in full size.Beşiktaş, Fenerbahçe'ye deplasmanda 6 yılı aşkın süredir yenilmiyor. Siyah-Beyazlılar, kupanın ilk ayağında İnönü'de Bobo'nun attığı tek golle sahadan galip ayrılmıştı.
Beşiktaş yarın Fenerbahçe ile oynayacağı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi fiziksel ve zihinsel olarak hazırlıklarını tamamladı. Geçen haftayı oldukça gergin geçiren Siyah-Beyazlı takım, Antalyaspor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in olaylara el atması ile birlikte sorunların büyük bir kısmı çözüldü. Başkan Demirören, futbolcularla yaptığı toplantıda şikayetleri tek tek dinledi ve F.Bahçe kupa maçı için tur sözü aldı. Demirören, turun geçilmesi halinde futbolculara 20 bin dolarlık prim sözü verirken Kadıköy'de Beşiktaş'ın itibarına yakışır bir mücadele görmek istediğini söyledi.
Oyunculardan takım olmanın ruhunu sahaya yansıtmalarını isteyen Demirören'in, "Kupada zor bir maç oynayacağız. Ligde ise son 5 haftaya girdik. Ben hepinize güveniyorum. Aranızda çok genç oyuncular var. Aranızda böyle bir heyecanı ve stresi ilk defa yaşayanlar olduğunu çok iyi biliyorum. Benim gibi binlerce Beşiktaşlı size güveniyor. Güzel bir futbol oynayarak öncelikle F.Bahçe karşısında turu atlayacağınıza inanıyorum. Ardından lig şampiyonluğunu kucaklayacağız. Bunu da sizlerle başaracağız." şeklinde konuştuğu öğrenildi.
Başkan Yıldırım Demirören'in güven veren konuşmasının ardından söz alan kaptanların "Bizim için öncelik giydiğimiz formanın hakkını vermektir. Vereceğiniz primlerden çok Beşiktaş'ın başarısı için mücadele edeceğiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Yönetimin ve camianın desteğini arkamızda hissettiğimiz müddetçe kazanamayacağımız maç olmaz. Takım olmayı başardığımızı düşünüyoruz. F.Bahçe maçını kazanıp bu galibiyeti yeni doğan oğlunuza hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Geçen hafta bir kez daha baba olan Yıldırım Demirören, böyle bir jest karşısında duygulanırken, "Fenerbahçe karşısında turu geçeriz ve hep birlikte finale çıkmanın sevincini yaşarız." yorumunu yaptı.
Kartal, 2.250 gündür kaybetmiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye deplasmanda 6 yılı aşkın süredir yenilmiyor. Siyah-Beyazlılar, Kadıköy'de son 6 maçı da kaybetmezken 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı. 2001-2002 sezonunda Ronaldo'nun golleriyle 2-1, 2002-2003 sezonunda Ahmet Dursun'un golüyle 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy'de, 2003-2004 sezonunda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 2004-2005 sezonunda Pancu'nun kaleye geçtiği maçta sahadan 4-3 galip ayrıldı. Geçen sezon 2-2 biten maç bu sezon ise 0-0 berabere sona erdi. Beşiktaş'ı kendi evinde en son 24 Şubat 2001 tarihinde yapılan lig maçında 3-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe tam 2 bin 250 gündür galibiyete hasret. Beşiktaş, deplasmanda oynadığı toplam 41 karşılaşmanın 18'ini kazanırken 11'ini kaybetti.
Burak, gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Burak Yılmaz, Antalya maçında tribünlerden aldığı tepki sonrası gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Burak, taraftarın tepkisini anlamadığını ifade ederek, "Kötü oynamış olabilirim; ama şampiyonluğa giden bir takımın oyuncusuna kendi taraftarının böyle bir tepkide bulunması beni çok üzdü. Taca çıkan topta bile beni suçlu görüyorlar. Saha içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Formamın hakkını vermek için mücadele ediyorum." dedi. Burak üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu kaydederek "Taraftarımızdan destek bekliyorum. Sahadan çıkarken psikolojim bozulmuştu. Kendimi sanki suç işlemiş gibi görmeye başladım. Başkanımız, Teknik Direktörümüz Jean Tigana ve takım arkadaşlarım bana her türlü desteği verdiler. Eğer hocamız bana şans verirse, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." şeklinde duygularını aktardı.
[BEŞİKTAŞ GÜNLÜĞÜ] Kale yine Runje'nin:
Sakarya maçında tribünlere karşı yaptığı aşırı hareketlerden dolayı bir maç ceza alan kaleci Vedran Runje derbide kaleyi koruyacak. Siyah-Beyazlı takımda sakatlığı bulunan Nobre'nin durumunun maç günü belli olması beklenirken Koray'ın oynayabileceği belirtildi. Murat'a resmî sözleşme: Beşiktaş, büyük bir fedakarlık örneği göstererek Runje'nin yokluğunda Antalyaspor maçında sakat sakat kaleyi koruyan kaleci Murat Şahin'in sözleşmesini uzattı. Yönetim Murat Şahin'le 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. Murat Şahin yıllık 200 bin YTL garanti para, ayrıca takımın 1. kalecisi olması halinde maç başına 20 bin YTL alacak
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline