Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2007, 17:53   #104
-FReeDoM-

-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Şükrü Saracoğlu bize uğurlu geliyor"

"Şükrü Saracoğlu bize uğurlu geliyor"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının dostane bir hava içinde geçmesini dilediğini, ilk maçtaki avantajı korumak istediklerini söyledi..

Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, Beşiktaş olarak turu atlayacaklarına inandıklarını vurgulayarak, ''Ancak öncelikle derbinin centilmence ve iki büyük kulübün büyüklüğüne yakışır bir şekilde dostça geçmesini diliyorum. Son dönemlerde gerilen havanın, bu karşılaşma ile sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Turu atlamak için Kadıköy'de de gol atmaları gerektiğini ifade eden Erdoğan, ''Özellikle ilk yarım saatte bulacağımız bir gol bizi rahatlatır ve stresten uzaklaştırır. İnanıyorum ki, güzel bir sonuçla sahadan ayrılıp, turu geçen taraf biz olacağız'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda uzun süredir rakiplerine yenilmediklerini hatırlatan Erdoğan, ''Şükrü Saracoğlu Stadı bize uğurlu geliyor. İnşallah yarın da aynı şekilde uğurlu gelir'' şeklinde konuştu.

Erdoğan karşılaşma için özel bir prim vermeyi düşünmediklerini kaydederek, ''Normal prim sistemimizi uygulayacağız. Futbolcularımız bu karşılaşmanın öneminin bilincindeler. Bize tur sevincini yaşatacaklarına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.