Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2007, 19:30   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş:46 Ankara Jandarmagücü:27

Beşiktaş:46 Ankara Jandarmagücü:27
25.04.2007 18:39

Türkiye Kupası 3. tur maçında Ankara Jandarmagücü’nü BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda konuk eden Hentbol Takımımız, rakibini 46-27 mağlup ederek yarı finale yükseldi.



Karşılaşma her iki takımın da karşılıklı bulduğu gollerle başladı. İlk 7 dakika 5-5 eşitlikle sona ererken, Siyah Beyazlılarımız’ın öne geçme çabaları bir türlü istenilen sonucu vermedi. Sert savunması ile dikkat çeken Jandarmagücü, hücumdaki etkili oyununu sayıya çevirmeye başlayınca 13. dakikada skoru 9-8 yaparak öne geçti.
Bu dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koymaya başlayan Hentbolcularımız, üst üste bulduğu gollerle farkı açmaya başladı. Dış şutlardan kolay goller üretmeye başlayan Takımımız, 22. dakikada skoru 18-12 yaptı. Maçın başındaki tutuk görüntüyü çabuk üstünden atan Ekibimiz, öne geçtikten sonra uzun bir süre rakibine kaleyi göstermedi. Yaklaşık 4 dakika gol yemeden oyuna devam eden Siyah Beyazlılarımız, ilk yarıda farkı çift haneli rakamlara taşıdı ve soyunma odasına 26-15 önde gitti.
İkinci yarının başlangıcı da ilk devrede olduğu gibi karşılıklı gollere sahne oldu. Mücadelenin 14. dakikasında farkı 14 sayıya (36-22) yükselten Takımımız, farkın vermiş olduğu rahatlıkla oynadı. Rakip kalede pozisyona girmek için fazla çaba harcamayan Siyah Beyazlılarımız, yaptığı savunmayla Jandarmagücü’nün gol bulmasını da engelledi. Takımımız, maçın son dakikalarına doğru farkı 20 sayıya yükseltirken, mücadeleden 46-27 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.
Öte yandan Ankara Jandarmagücü takımının Teknik Direktörü Albay Ahmet Salih Alpan ve Takım Menajeri Başçavuş Temel Bulut, karşılaşma öncesi geçtiğimiz hafta Şampiyonluğunu ilan eden Takımımız’a başarısından ötürü bir plaket verdi.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla