Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2007, 17:23   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BUFFON İÇİN SERVET HAZIRLANDI!

BUFFON İÇİN SERVET HAZIRLANDI!

Dünya'nın en iyi kalecilerinin başında gösterilen Juventus file bekçisi Buffon'u isteyen Milan ve Inter girdikleri yarışta, fiyatı 55 milyon dolar olarak belirlenen kaleci için kesenin ağzını açtı! Buffon'un Juve'deki geleceği bilinmezken Inter ve Milan takas yoluyla fiyatı indirmeye çalışıyor.

Milano'nun iki devi de Juventus'un bel kemiği Gianluigi Buffon'u istiyor!

İtalyan gazeteleri manşetlerine taşdıkları haberde, Milano'nun iki devi Milan ve Inter'in Juventus'un en önemli isimlerinden, İtalya Milli Takımı'nın da file bekçisi olan Gianluigi Buffon'a imza attırabilmek için tam gaz yarıştıklarını belirtti.

Dünya'nın en iyi kalecilerinin başında gösterilen Buffon, Juventus'un yaşadığı kriz ve ardından gelen küme düşürülmesinde Torino devine bağlılığını gösteren ilk isimlerden biri olmuştu. Ancak Buffon son zamanlarda yaptığı açıklamada, Juventus'un Serie A'ya geri dönme yarışını tamamladıktan sonra, yeni maceralara açık olduğunu belirtmesi, Milano devlerini muhteşem bir rekabet içerisinde düşürdü.

Yurt dışında kaleci aramayacaklarını açıkça dile getiren Milan ve Inter de Parma'nın eski file bekçisi için ciddi şekilde transfer yarışına girdi.

Bianconeri Buffon'un olası bir transferde, ücretini 55 milyon dolar olarak belirlerken, Inter'in Başkanı Massimo Moratti'nin fiyati biraz aşağı çekebilmek için nakit paranın yanı sıra kalecisi Julio Cesar'ı da vermeye hazır olduğu ifade edildi.

Son zamanlarda Breziyalı file bekçisi Nelson Dida ile sorunlar yaşayan Milan da her ne kadar Dida ile sözleşme yenilemiş olsa da yine Dida'yı da teklife katarak Buffon'u almak için kesenin ağzını açacağı İtayan basınında yer aldı.

Milan'ın Buffon yarışında başarısız olması durmunda Arjantin devi River Plate'in 1 numarası Juan Pablo Carrizo'yu da takibe aldığı belirtildi.

Juve Başkanı Giovanni Cobolli Gigli ise yaptığı açıklamada, Buffon'un Juventus'taki geleceğinin belirsiz olduğunu ve belirtti ve Corriere della Sera'da yer alan açıklamasında, Buffon'un kalma şansını %50 olarak değerlendirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla