Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2007, 09:51   #97
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
okanrua´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
neyden bahsediyorsun sen yaaa. dün tiganaya rağmen yendik. adam tam saçmaladı. orta sahayı boş bıraktı. serdar 2 kişilik oynamasaydı görürdük. veya alex o pozisyonlardan birini atsaydı. adam utanmadan mehmet sedefi sağa oyuna alıyor 10 dakka sonra ali tandoğanı alıp mehmeti sola kaydırıyor. ne gereği vardı tandoğanı sol açık sedefi sağ açık oynatsaydı. boboyuda oyuna almasaydı. deplasmanda fuleli adamı yedek bekletiyorsun, orta gelmediği sürece verimsiz olan nobreyle tek forvet çıkıyorsun. ooofff offff. şaka gibi bu adam. biz normal şartlarda fb ye 3 atardık kadıköyde yaaaa.

Bence Tigananın demecine bir bakarsan iyi olur...

Burak, Nobre, Bobo, Ricardinho ve Delgado gibi oyuncularımız hücumu düşünen oyuncularımızdır. Hücumda görevlerini yerine getirdikleri sürece ofansta hiçbir zaman sınırlamıyorum. Antalyaspor'a ilk yarıda 4 gol atmıştık ama 1 puanla döndük. Daha sonra basın Fransızca 'Sen olmamalısın' diye manşet atmıştı. Kesinlikle 1-0 kazanmayı ve burada olmayı tercih ediyorum" diye yanıtladı


Sizinde anlayacağınız gibi ben çok gol atıp gol yemiyi sonrada tepki almaktansa 1-0 yenerim ama tepki almam sonuçta yenmiş olurum diyor ki bence mantıklı insanlar iyi futbola bakmaz sonuca bakar. Tarihinize baktığında Beşiktaş iyi futbol oynuyordu ama hep yeniliyordu mu demek iyi yoksa Beşiktaş zorda olsa hep kazanıyordu demek mi???
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla