Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2007, 14:25   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Altay'da vergi borçları sıkıntı yarattı

Altay'da vergi borçları sıkıntı yarattı

Altay'ın faiziyle birlikte 7 milyon YTL civarındaki vergi borcunun ödenebilmesine ilişkin çalışmalar sürüyor. Kulüp Yüksek Divan Kurulu Başkanı Esin Özgener, Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Zorlu, yöneticiler ve 1997'den bu yana çeşitli dönemlerde görev yapmış eski yöneticiler, konunun çözümü için bir araya geldi.
Çözümün kolektif bir çalışma gerektirdiğini vurgulayan Esin Özgener, ''Kulübün istikbali söz konusu. Eğer gerekli adımları atmazsak, biz de Göztepe gibi oluruz. Kişisel tavsiyem tek tek arkadaşların böyle bir harekete ne kadar katkı koyabileceklerini bildirmeleridir. Bir plan yapılmazsa bu iş dönüp dolaşıp, zamanında görev yapan arkadaşların üzerine gidebilir'' dedi.
Kulüp Başkanı Nafiz Zorlu da vergi borçlarının kulüplerin kronik rahatsızlığı olduğunu, belediye şirketlerinin vergisel yüklerini hafifleten özel statünün, kulüpleri de kapsaması yönünde çalışmalar yürüttüklerini anlattı.
Her ay, ne olursa olsun kulüp gelirlerinin belirli bir kısmını, bu borçların ödenmesi için kullanacaklarını kaydeden Zorlu, ''Gücü oranında hepimizin destek olması şart. Diyelim bu şekilde ayda 100 bin YTL toplanıyor. Kulüp de her ay bu miktarlarda ayıracak. Bu formülle borcun daha da büyümesi durdurulurken, bir miktar da azalması sağlanacak'' dedi.
Kulüp İkinci Başkanı Bülent Ünsalan da borcun ödenmemesinin yakın geçmiş dönemdeki asil-yedek tüm yöneticileri bağladığını belirterek, ''Kimse benim adım yoktu diye düşünmesin'' şeklinde uyarıda bulundu.
Divan Kurulu'nun konuya ilişkin bir toplantı daha yapması bekleniyor.

27.04.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla