Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2007, 16:39   #7
lacrimas

lacrimas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tabi sen de haklısın..ileriye dönük doğru transferler yapılması en hayırlı olanı..ama bunun için hem gerekli alt yapı şart çünkü herşey transferle olmuyo genc takımdan da oyuncu yetiştirmeniz gerekli..uefa kriterlerine göre ayrıca bütün dünyada genc yetenekleri gözlemleyen bi komiteniz de olmalı bunlar kulübümüzde ne denli gerçekleştiriliyo içinde olmadığım için bilemiyorum ama umarım bu konuda doğru isimler doğru işler yapıyolardır..benim tek temennim takımımızın göze hoş gelen bi futbol oynaması..illa ki şampiyon olalim su takımı mahvedelim ne biliyim ligden çekilelim de demiyorum ama söylemek istediğim şu ki takımın tanıtımını yapmak marka hale gelebilmek için de bu gibi isimleri 1 ya da 2 takımda bulundurmak zorundasın örnek:ricardinho..yetenekli genclerle-profesyonelleri sistematik bi biçimde sahaya sürmeliyiz ki biz de artık senelerdir yaşadığımız baş ağrılarından..mide ağrılarından..uykusuz geçen gecelerden kurtulalim..sag kanadımız yok..sol kanadımız yok..sag bekimiz yok..sol bekimiz yok..nasil bi KARTALIZ biz..böyle KARTAL olur mu??? rakiplere korku verebilmemiz için önce KARTAL olabilmenin gerekliliklerini yerine getirmeliyiz..
lacrimas Ofline