arkadaslar... ezikbahceyi türkiye kupasindan eledigimiz mactan sonra cok olaylar cikti.... ve bu olaylardan sonrada bir cok besiktasli taraftar inönüde görüsecegiz diyor... bende burdan sizden rica ediyorum, inönüdeki macta küfür etmeyin... benim bütün ailem fenerbahceli, dün hepimiz beraber maca baktik.... ben ailemi cok seviyorum, ama maca kendilerini kaptirirlarsa cok cirkin seyler diyorlar... bir zaman sonra kendilerini kaptirdilar ve besiktaslilara hakeme herkeze küfür etmeye basladilar( annem haric tabiikide, bir hamefendi küfür edermi!) ... neyse, benide unuttular ve küfür ettiler, skor 1:0 oldu, ve bana hareket cekmeye basladilar... ben sustum, ve aslinda böyle durumlarda susmam, cok pis dalarim

... sustum, cünkü ben takim kötüde oynasa allaha inanirim, hersey bir türlü geri gelir.... baskanimiz ayaga kalkip seref tribününden kalktigi anda, cok gururlandim... off beea budur dedim icimden.... mac 1:1 oldugunda küfürler arti, mac bitti ve bizim evde herkez daha cok sinirliydi... biz finale ciktik ama ben sevinemedim bille... bu olay cok gururuma dokundu... yani bu futbol, futbolda takimin kaybediyor diye, sen nasil kizina, kiz kardesini üzersin... o anda küfür nekadar kötü oldugunu bir daha farkettim... dün aksam yasadigim hikayeye dönersek.... dün sustum, bugün eve geldimki, bizimkiler FB tvde 100 yil etkinlikleri diye bir programa bakiyor, odaya girdim, programi kapattim, hepsi birden heeey diye bagirdi, benim cevabim: fenerbahcenin 100 yil etkinliklerine besiktas futbol takimi dün aksam son verdi, bugünden sonra 100. yil bitti gitti, unutun, bu oyuna ben son veriyorum!
sonucta demek istedigim sey: küfür etmek besiktasliya yakismaz, ben inönüdeki kupa macinda vardim, yanimda küfür edenleri hic korkmadan susturdum, böyle yapan cok kisi vardi stadda ve sonucta kameralara hic bir küfür yansimadi.... biz farkliyiz.... lütfen bu güzel cizgimizi bozmuyalim.....