güzelkiz´isimli üyeden Alıntı
ohooooo ona bakarsan, ali samiyendede, saracoglundada, avni akerdede neler yasandi bugüne kadar... ben gecen sezonda bu sezonda küfür edilmesin dedim, ama küfür önlenemez bunu biliyorumda dedim.... ama ben inönüye geldim... süper bir derbi gördüm.... dans eden, sarkilar söyliyen, mutlu olan besiktaslilar gördüm, mactan sonra.... ve bu besiktaslilar küfür etmediler, nihat özdemir hafta icinde kalkti besiktasa laf atti, ortaligi karistirdi, ama kimse ona küfür etmedi... simdi sana soruyorum: sen derbide mactamiydin? mactadiysan, hala nasil küfürü düsünebiliyorsun, macta yoktuysan, bu atmosferi yasamadinki, nasil sen küfürsüz bir inönüyü tekrar küfürlü görmek isteyebilirsin? hemde baskanimiz bu kadar savastikdan sonra.... ya bu yorumlara üzülüyorum.... oyuncumuz dayak yedi, baskanimiz küfür yedi, nekadar cirkin görüntüler bunlar, sen bunlari inönüde görmek istiyormusun?
hic bir gercek taraftar, takimina zarar verecegini bildigi halde, takimin muhtemelen puani silinebilecegini bildigi halde, inönü stadina gidip küfürü düsünmez......... |