Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 12:42   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
SON ŞAMPİYON KAYIPLARDA!

SON ŞAMPİYON KAYIPLARDA!

Florida'daki Amerikan Airlines Arena Chicago Bulls'u ağırlayan son şampiyon Miami Heat, rakibine 104-96 yenildi ve salonu dolduran yaklaşık 21 bin seyircisini kahretti. Çünkü bu yenilgi Miami için belki de play-off'lara birinci turda veda anlamına geliyordu.

Zira, NBA tarihinde hiçbir takım play-off'larda 3-0 geriden gelip tur atlama başarısı gösterememişti. Ve Miami Heat, Chicago Bulls karşısında yedi maçlık seride 3-0 geriye düştü.

Chicago Bulls'ta Ben Gordon attığı 27 sayıyla takımını galibiyete taşıyan isimlerin başında gelirken Luol Deng ise 24 sayı üreterek galibiyete katkı sağladı.

Miami Heat'te ise, Kirk Hinrich 22 sayı, 6 asistlik başarımıyla etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen takımının galibiyetini engelleyemedi. Maç boyunca takım olarak 35 serbest atıştan 19'unu kaçıran Miami'de Ben Wallece ise 11 sayı, 8 ribauntla oynadı.

Miami Heat eğer Chicago karşısında bir maç daha kaybederse, 2000 yılında San Antonio Spurs'ün Phoenix Suns'a elenmesinden sonra, ilk turda elenen son şampiyon olacak.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla