Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 13:00   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor'a 50 bin YTL'lik prim!

Sivasspor'a 50 bin YTL'lik prim!

Sivas Belediyesi, Sivasspor'a Beşiktaş maçı öncesinde 50 bin YTL'lik prim verdi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Beşiktaş maçındaki sonuç ne olursa olsun belediye olarak Sivassporlu futbolculara toplam 50 bin YTL prim vereceklerini söyledi.

Serhat ZAFER/AjansSpor Sivas Temsilcisi

Sivas Paşa Fabrikası Kütük Evde Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın tarafından Sivasspor’lu futbolculara, teknik heyete ve yönetime yemek verildi.

Yemekte konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivassporlu futbolcuların bugüne kadar ortaya koyduğu performansla Sivas'a çok şeyler kazandırdığını söyledi.

Bundan sonra da aynı performansın devam edeceğine inandığını ifade eden Aydın, ''Önümüzde çok önemli bir maç var. İnanıyorum ki, Beşiktaş maçı sizler için çok ayrı bir anlam taşıyor'' dedi.

Beşiktaş maçındaki sonuç ne olursa olsun belediye olarak Sivassporlu oyunculara toplam 50 bin YTL prim vereceklerini açıklayan Aydın, şöyle konuştu:
''Geçtiğimiz maçta size primle ilgili bir sözümüz olmuştu. Beşiktaş maçında kesinlikle galip geleceğinize inanıyorum. Ama mağlup olsanız da o prim geçerli olacak. Mağlup olsanız da göstereceğiniz performansın üst düzeyde olacağına, taraflı tarafsız herkesin sizin oynadığınız oyunu takdir edeceğine olan inancım sonsuz. Ben sizlere imkanlarımız dahilinde 50 bin YTL'lik prim sözü veriyorum, sizlere başarılar diliyorum.''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise kendilerine gerek manevi gerekse maddi anlamda destek olan Belediye Başkanı Sami Aydın’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın 50 bin YTL’lik çeki Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’a verdi.

Düzenlenen yemeğe Sivas Vali Vekili Mete Buhara, Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel, Sivasspor Yöneticileri, Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti ve futbolcular katıldı.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla