Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 18:49   #6
güzelkiz

güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

süper yazi.... bugün besiktas tv de bir yayin vardi.... o cirkin görüntülerli gösterdiler ve üstüne kocaman YORUMSUZ yazmislardi.... ondan sonra guy stephensin dikis atildigi aninda ceptelefonunla cekilmis görüntülerle gösterdiler ve gözlemcininde orda oldugunu gösterdiler.... fenerbahcenin bu sezonki, herkez bize karsi politikasi bunlari sampiyon yapacak... kimse birsey yapamiyacak... türkiye kupasi kacti, neler oldu... sampiyonluk kacarsa neler olur hic düsünmek bile istemiyorum.... önce kaybetmeyi ögrenin.... yorum bille yapamiyorum, yani bu sekip mosturoglu bugün cikmis, yine biz sucsusuz herkez bize karsi diyor.... basin toplantisinda hic bir taraftar demiröre küfür etmedi diyor, ama lig tvdeki görüntülerde aziz yildirim taraftarina lütfen küfür etmeyin, küfür yok diyor... hmmm simdi sekip bey, sizin baskaniniz zaten küfür etmeyen insanlara neden küfür etmeyin diyor? ya sizin baskaniniz kafayi yemis, yada siz...
ya vallahi usandim bu eziklerden.. ligden cekilmek istiyorlarmis, yaaaa üüüüf pekte umrumdaydi, nereye giderseniz gidin beeea, sizlemi ugrasacagiz.....