Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 19:38   #1
ŞAHKARTAL
 
ŞAHKARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ağzına sağlık Hacıosmanoğlu

Arkadaşlar okuyun lütfen Trabzonspor yöneticisinin sözleri müthiş. adama helal olsun. buyrun :


Hacıosmanoğlu sert çıktı!

Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu inanılmaz açıklamalar yaptı! Konuşmasında "Küçük beyinliler, ilkesizler, kan emici aile, beceriksizler, ahlaksızlar" gibi çok sert ifadeler kullanan Hacıosmanoğlu, futbolun dışına da çıktı!


İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından Lig TV'nin canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:

"AYNI PLATFORMDA OLMAKTAN UTANIYORUM"
"Türkiye'de futbol sahada oynandığı zaman ve ahlaklı oynandığı zaman Türk futboluna hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Türkiye'de kendini entellektüel ilan eden insanların, Türk futbolunu çirkinleştiren sözlerini gördükten sonra kendimden utanıyorum, bu insanlarla aynı platformda olduğum için."

"BECERİKSİZLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN ULUSOY7A SALDIRIYORLAR"
"Bir Fenerbahçe-Beşiktaş yarı finali seyrettik. İnsanların biraz vicdanı varsa Trabzonshor-Erciyes maçını seyretsin, ondan sonra feveran etsinler. Bizim bir penaltımız verilmedi ki Gökdeniz hayatta kendini yere atmaz. Penaltımız verilmedi, camia yasta. Ama bakıyorum Beşiktaş-Fener maçında bizim maçtaki hataların 10'da biri bile yok. Ama insanlar mağlup olduğu zaman, başarısızlığı ortadan kaldırmak için Ulusoy'u günah keçisi yapıyorlar. Kendi beceriksizliklerini örtmek için. "

"F.BAHÇELİ DOSTLARIM İLKESİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ"
"Fenerbahçe'nin muhteşem seyircisi şampiyonluğu hak etiyor. Fenerbahçeli dostlarım, kendi yönetimlerinin ilkesizliklerinden şikayet ederken, onlar hiç bunlarda bakmıyorlar. Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla 15-20 puan önde olması lazımdı. Kamuyonu ne kadar gerersek bizim avantajımızadır diye yaygara tutturdular."

"KÜÇÜK BEYİNLİLER, BAŞBAKANI TAHRİK ETMEYE ÇALIŞIYOR"
"TFF'ye karşı imza verenler, başbakanı tahrik etmeye çalışıyorlar, küçük beyinli oldukları için !.. Göya Ulusoy, Abdullah Gül'ün memleketi diye Erciyes'i düşürmek istiyormuş. Ahlaksızca bir terim kullanıyorlar, "Ey başbakan sen cumhurbaşkanı meselesi ile uğraşma Fener ile uğraş". Böyle ahlaksız bir çağrı olabilir mi? Bu ülkede bir sürü sorun varken onunla mı uğraşaçak."

"O KÖKLÜ AİLE, MİLLETİN KANINI EMDİ"
"Koç Holdingin veliahtlarından genç biri çıkıyor öyle bir konuşuyor ki şu ana kadar görülmemiş bir manzara sergiliyor. Herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı sakmakla karıştırıyor. Bu köklü ailenin herkes nasıl büdüğünü biliyor, milletin kanını emerek büyüdüler. Bu ülke için kanını verenler var ama susuyor: Biz de onlardanız sporu ahlaklı ve ilkeli bir şekilde bir yere taşımalıyız. Tabi bu çığırtkanlığın sebebi önlerindeki 4 tane zor maç."

"FAKİRİN FUKARANIN HAKKINI YİYENLER AHLAK DERSİ VEREMEZ"
Bu ülkenin iki yüzlü medyasına sesleniyorum. 2 gündür yaygara yapıyorlar. Allah rızası için Erciyes-Trabzon maçını değerlendirsinler. Vicdansızlık yapmaya kimsenin hakkı yok. Türk futbolunda Fenerbahçe'nin çirkin tutumundan kaynaklanan çirkinlikler var. Bu ülke sahipsiz mi? Fakirin fukarının hakkını yiyenlerin, ahlak dersi vermeye hakkı yok.
kaynak :Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
__________________
BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ


ŞAHKARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla