takılmak için de sorabilirsin..roma'da oynadığı müddetçe bir çok sefer izleme fırsatı buldum..şu an eğer soruyosan evimden ayrı olduğum için pek televizyon izleme fırsatım olmuyo (yurtta kaldığım için) ama haberleri takip ediyo musun diye soruyosan yurt dısı sitelerinde (ingilizce içerikli olanlar) geziniyorum ve takımının ligdeki durumu da o kadar iyi değil ama candela hem sağ hem sol bek oynayabilen 2 yönlü bi topçu yaşı da sol bek bi topçu için aman çok çok yaşlı sayılmaz ve benim referans aldığım nokta; transferinde..geçmişi ve tecrübesi..türkiye ligi de aman aman mükemmel bi lig değil ve bu oyuncu bu ligi kaldıracak yaş ve tecrübede (şahsi kanaatim) ama eğer istiyorsak diyosanız volkan yaman vs. antalya'ya milyon dolarlar bayılcam diyosanız bu da yönetimin fikridir..hani 10 yılın takımı falan filan deniyo ama başarı için bu kadar da sabredebilecek bi kitlemiz olduğunu zannetmiyorum ben..nitekim lucescu'nun da yaptığı kiminin beğendiği kiminin beğenmediği olay da buydu..yaşlı ve gençleri bir arada oynatabilmek..cidden ben de size soruyorum sağ bekimiz var mı..sol bekimiz var mı..sağ kanadımız var mı...sol kanadımız var mı?? bu sorunun cevabını bekliyorum sizden..devşirme bi takım görmek istemiyorum ..her pozisyonda doğru oyuncu oynatılması gerektiğini düşünüyorum..bu açıdan hagi'ye de hak veriyorum ilk gördüğünde burak yılmaz'ı antalya'daki milli takım kampında ne kadar sevinmiş..bu cocuk forvet arkası oynamalı demiş ama bazı kimseler napıyo..sağ kanat ..gerekirse sol kanat hiç farketmez..her yerde deneme tahtası gibi bizim önümüze sürülüyo nasilsa biz ona küfrederiz sorun değil..insanları harcamakta da üzerimize yoktur!! çok üzülüyorum..kahroluyorum..mükemmel bi taraftarımız..mükemmel oyuncularımız da var..cidden bunu zaten siz de görebiliyosunuzdur..ama bazı oyuncular var ki..bu takımda..bırakın bu takımı..2. ligde bile oynayamaz..sırf kondisyonu mükemmel diye + bir kaç dil biliyo diye bir oyuncu o kadar önemli bir pozisyonda oynatılamaz bu kadar lüksümüz yok..sakarya'da giden puana mı üzülelim ondan önceki haftalarda giden puanlara mı..simdi uzak ara liderdik..içten bile değildi bu..ama biz ne yaptık..kadere karşı gelinmez mantığıyla hareket ediyoruz..geçmişte başımıza gelen olaylardan pay cıkarmak..hataları tekrar etmemek yerine o gün için üzülüyoruz..ama ertesi gün yataktan kalktıgımızda hiç birşey olmamış gibi yaşama devam ediyoruz..benim hayatım..SİYAH-BEYAZ..eminim ki sizinkiler de öyledir..ama bu takımı çalıştıran (profesyonel eğitimcilerin!) ve bazı futbolcuların hayatları SİYAH-BEYAZ değil..onların hayatları amerikan doları..onların hayatları euro..sırf bu gerçek bile beni kahretmeye yetiyo..bu yuzden ne söylesem boş aslında..gerçekten boş.. |