Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2006, 18:43   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Didin'Akatlar Final Yolunu Acar'

Click the image to open in full size.
“Akatlar Finalin Yolunu Açar”
17.05.2006 14:06

Erkek Basketbol Takımımız’ın başarılı coachu Murat Didin internet sitemize yaptığı açıklamada play off yarı final serisindeki rakibimiz Efes Pilsen’i yarışın dışına iterek finale yükseleceğimizi söyledi. Didin, “Akatlar’da oynayacağımız 2 maç çok önemli” diye konuştu.
Çeyrek final serisinin beklendiği gibi zor geçtiğini belirten Didin, Tekel’in başarılı bir ekip olduğunu söyledi. “Serinin kolay olmayacağını biliyordum” diyen başarılı Coachumuz, “Saha avantajını iyi değerlendirdik ve seride 2-0’ı yakaladık. Üçüncü maçta ise rakibimiz üç sayılarda çok başarılıydı. Ancak son maç basketbol adına ve bizim adımıza çok güzel geçti. Maçın başından itibaren kazanma inancımızı kaybetmedik. Bütün oyuncularıma ve Haldun Alagaş Spor Salonu’nu dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.
Efes Pilsen’in gücünün herkes tarafından bilindiğini ifade eden Didin, “Efes, yıllardır Türk Basketbolu’nun lokomotifliğini yapıyor. Ancak bizim de yaptığımız işlerin kalitesi ortada. Seriye 1-0 avantajlı başlayacak olmamız ve ilk maçın ardından iki karşılaşmayı kendi evimizde oynayacak olmamız çok önemli bir avantaj. Bunları en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.
“Bütün dikkatimizi alacağımız iki galibiyete yoğunlaştırdık” diyerek yarı final serisi öncesinde takımın son halini özetleyen Murat Didin, zorlu seri öncesi “Taraftarlarımızın bu önemli maratonda bizi yine yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Bir sakatlık, problem ve sıkıntı yaşamadan taraftarlarımızın desteği ile adımızı finale yazdıracağız” ifadelerini kullandı.
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline