Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2007, 17:51   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
3.Lig sona erdi! İşte yükselenler!

3.Lig sona erdi! İşte yükselenler!

Üçüncü Futbol Ligi'nde 2006-2007 sezonu yapılan maçlarla tamamlandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor, Adanaspor, Araklıspor, BUGSAŞ Spor, Bozüyükspor, Afyonkarahisarspor, Gaziosmanpaşa ve Tepecik Belediyespor Lig B'ye yükseldi!



1. grupta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ve Adanaspor, 2. grupta Araklıspor ve BUGSAŞ Spor, 3. grupta Bozüyükspor ve Afyonkarahisarspor, 4. grupta da Gaziosmanpaşa ve Tepecik Belediyespor gruplarında ilk 2 sırayı alarak Lig B'ye yükseldi.

Osmaniyespor, Karamanspor, Demirçelik Divriğispor, Iğdırspor, Göztepe, Sidespor, Çorluspor ve Bakırköyspor gruplarını son iki sırada tamamlayarak, amatör kümeye düştüler.

Gruplarında 3. sırayı alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bulancakspor, Aliağa Belediyespor ve Alibeyköyspor arasında eleme müsabakaları yapılacak. Dört takım arasında yapılacak eleme maçları sonrasında birinci sırada yer alacak takım Lig B'ye yükselecek 9. takımı belirleyecek. Eşleşmeler kurayla belirlenecek ve karşılaşmalar tarafsız sahada tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla