Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2007, 18:01   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Stuttgart takipte, Dortmund rahatladı..

Stuttgart takipte, Dortmund rahatladı..

Lider Schalke'nin Bochum deplasmanında 2-1 kaybettiği haftada Monchengladbach deplasmanında 1-0 kazanan Stuttgart maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi. Eintracht Frankfurt'u İsviçreli Frei'nin golleriyle 2-0 mağlup eden Borussia Dortmund rahat bir nefes aldı.



Stuttgart ayağına gelen fırsatı tepmedi..

Bundesliga'da bitime sayılı haftalar kala lider Schalke'nin Ruhr Derbisi'nde Bochum'a 2-1 kaybettiği haftayı değerlendiren Stuttgart, Monchengladbach deplasmanında Roberto Hilbert'in 53. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı ve puanını 61 yaparak maç fazlasıyla Werder Bremen'i 1 puan geride bırakarak ikinciliğe yerleşti.

Tarihinde Şampiyon Kulüpler Kupası şampiyonluğu bulunan köklü Borussia Dortmund bu hafta ligde kalma yolunda çok rahatladı. Signal Arena'da Eintracht Frankfurt'u konuk eden Dortmund İsviçreli golcüsü Alexander Frei'nin 39 ve 66. dakikalarda atığı gollerle puanını 38 yaptı ve bitime 3 hafta kala rahat bir nefes aldı.

Bugünün bir diğer mücadelesinde haftalardır kötü giden Hertha Berlin deplasmanda Alemannia Aachen ile karşılaştı. Berlin ekibi sahadan Gilberto (Dk.7), Gimenez (Dk.48), Pantelic (Dk.78) ve Yıldıray'ın (Dk.81) kaydettiği gollerle 4-0 galip ayrılmayı başardı. Ev sahibi Alemannia Aachen karşılaşmanın 16. dakikasında Reghecampf'ın ayağından bir penaltıdan yararlanamadı.

Cumartesinin diğer maçlarında:
Bayern Münih-Hamburg:1-2
Mainz-Hannover:1-2
Nurnberg-Wolfsburg:1-1
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla